«Καυτά φιλιά» για Eva Longoria-Eduardo Cruz

Είναι ερωτευμένοι και το βροντοφωνάζουν!

«Καυτά φιλιά» για Eva Longoria-Eduardo Cruz
Τι κι αν τόσο καιρό έπαιζαν κρυφτούλι με ΜΜΕ και φωτογράφους; Εva Longoria και Eduardo Cruz (ο αδερφός της Penelope Cruz), είναι πλέον... ασυγκράτητοι!

Το ζευγαράκι εθεάθη χθες σε κεντρικότατη καφετέρια του Los Angeles να ανταλλάσει «καυτά» φιλιά χωρίς να νοιάζονται αν τους παρακολουθούν τα αδιάκριτα βλέμματα και οι περίεργοι παπαράτσι που δεν θα μπορούσαν να μην επωφεληθούν από το συγκεκριμένο στιγμιότυπο!
Φωτιά πήραν τα φλας στη θέα των τρυφερών τους στιγμών. Και πώς να μην πάρουν άλλωστε; Εδώ και μήνες τους κυνηγούσαν και οι ίδιοι δεν το παραδέχονταν. Ο έρωτας όμως δεν κρύβεται και τα «αποκαλυπτήρια» για το ζεύγος δεν άργησαν να έρθουν.

H Longoria που έχει 10 ολόκληρα χρόνια διαφορά από τον 25χρονο αγαπημένο της, φαίνεται να το απολαμβάνει και με το παραπάνω! Πρόσφατα χωρισμένη και απατημένη από τον άπιστο πρώην Τony Parker, φαίνεται πως όχι μόνο έχει γυρίσει σελίδα στh ζωή της, αλλά ο χωρισμός αποτελεί για εκείνη κακή ανάμνηση χαμένη κάπου στα βάθη του μυαλού της!

Η «τραγική ειρωνια» στην όλη υπόθεση είναι ότι ο πρώην-άπιστος Tony Parker, ερωτηθείς πρι�� περίπου δυο εβδομάδες για τα καμώματα της πρώην συζύγου, της έδωσε και τις… «ευλογίες» του! «Μπορεί να κάνει ο,τι θέλει», δήλωσε.

Σιγά μην ζητούσε και την άδεια του! Και «κερατάς και δαρμένος» πάει πολύ…!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top