Μενεγάκη-Σκορδά: έπαθαν πλάκα με τον Cisse!

Δεν ξεκολλούσαν από τη φωτογράφηση του…

Μενεγάκη-Σκορδά: έπαθαν πλάκα με τον Cisse!
Άλλο πάλι και τούτο στην πρωινή ζώνη, που από τα σχόλια και τις… «παρατηρήσεις» Ελένης Μενεγάκη και Φαίης Σκορδά, κόντεψε να γίνει βραδινή και μάλιστα ακατάλληλη για… ανηλίκους!

Τι κοινό είχαν οι δυο παρουσιάστριες σήμερα; Εντυπωσιάστηκαν τόσο από την αποκαλυπτική και σέξι φωτογράφηση του Djibril Cisse στο περιοδικό Hello, που άρχισαν τα εγκωμιαστικά σχόλια!

Πρώτη έσυρε το… «χορό» η Ελένη Μενεγάκη: «Τι γυμνασμένο σώμα όμως! Όλοι οι ποδοσφαιριστές έτσι είναι;» άρχισε να απορεί, μην μπορώντας να πιστέψει αυτό που βλέπει μπροστά της. «Ρ�� συυ.. έτσι φοριούνται τα τζιν; Βρε τον άνθρωπο, τι κορμί είναι αυτό; Συγχαρητήρια!» συνέχισε να μονολογεί, ξεκαθαρίζοντας ότι της αρέσει το κορμί του Γάλλου ποδοσφαιριστή γιατί δεν είναι ενοχλητικά φουσκωμένο! «Μπράβο του!» επέμεινε στους επαίνους η Ελενίτσα, που δεν έλεγε να ξεκολλήσει από το περιοδικό!

Και αν νομίζετε ότι σταμάτησε εδώ; γελιέστε: «Αυτό το κόψιμο εδώ πως γίνεται;» αναρωτήθηκε, αγγίζοντας το εν λόγω σημείο πάνω στη φωτογραφία! Ποιο σημείο; λίγο πιο κάτω από την κοιλιά να σας ενημερώσουμε. «Σε μας τις γυναίκες το κάνει για να δω;!», ρώτησε και χωρίς να περιμένει απάντηση, γύρισε πλάτη στην κάμερα και ξεκούμπωσε το παντελόνι για να το… εξετάσει! Μέχρι και τον καμεραμάν χούφτωσε για να δει αν έχει το εν λόγω… «σκάψιμο»! Και επειδή ήθελε η μελέτη της να ναι εμπεριστατωμένη, έβαλε και τον Φαίδωνα, το νιάτο της παρέας να κοιταχτεί! «Για να δούμε λόγω νιάτων! Μήπως τα νιάτα το έχουν έτσι το κορμί!» μονολόγησε.

Λίγα λεπτά αργότερα, από τον «αέρα» του Mega, να σου και η Φαίη να έχει… «απορίες» περί του… «σκαψίματος» στους κοιλιακούς! «αυτό είναι αληθινό ή έχει φάει ρετούς; εμένα μου φαίνεται ότι κάτι σαν να λείπει», είπε. «Είναι μέσα στο παντελόνι αυτό που νομίζεις ότι λείπει» της απάντησε ο Λιάγκας που δεν άντεξε τόσο θαυμασμό για τον Cisse! «Eμένα μου φαίνεται ότι κάτι σαν να λείπει. Και γιατί φαίνεται έτσι;» συνέχισε απτόητη η Φαίη. «Ε που το θες; Φαίη πάει προς τα πάνω όχι προς τα κάτω!» δεν άντεξε ο Λιάγκας! Το ΄πε το ακατάλληλο το σχόλιο ΠΑΛΙ. «Ναι αλλά έχει ένα κενό! Δεν είναι κενό;» το χαβά της η Φαίη. Όχι που θα κάτσει να σκάσει. Ετοιμόγεννη είναι, αμα της κολλήσει κάτι, της κόλλησε.

Βρε τι έπαθαν οι παρουσιάστριες πρωί πρωί με τον Cisse…!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top