Δείτε την σέξι φωτογράφηση της Gisele

Μαθήματα μόντελινγκ από την μετρ του είδους…

Δείτε την σέξι φωτογράφηση της Gisele
Έκαστος στο είδος του και η Gisele στο… μόντελινγκ! Ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα και ταλαντούχα μοντέλα του κόσμουθ, καταφέρνει με κάθε της φωτογράφηση ν΄αποδεικνύει ότι κατέχει δίκαια και αντικειμενικά τα εύσημα που της έχουν αποδοθεί.

Εντυπωσιακή μέσα στην απλότητα της, η Βραζιλιάνα Καλλονή φωτογραφήθηκε για λογαριασμό γνωστής εταιρίας ρούχων και κατάφερε να αναδείξει και με το παραπάνω την Ανοιξιάτικη Συλλογή, κάνοντας τα ρούχα «low-Budget», να φαίνονται πανάκριβα πάνω της!
Φορώντας αέρινα φορέματα σε vintage στυλ, ολόσωμες φλοράλ φόρμες και μπλούζες που παραπέμπουν στην δεκαετία του 1960, έκλεψε όλες τις εντυπώσεις, προσελκύοντας και με το παραπάνω το ενδιαφέρον των γυναικών-καταναλωτών!

Τώρα αν αγοράζοντας τα ρούχα της συγκεκριμένης εταιρίας θα μοιάσουν στην Gisele δεν το ξέρουμε. Ωστόσο ξέρουμε τα «μυστικά» ομορφιάς της 30χρονης καλλονής που αν και μαμά προσέχει τον εαυτό της και την εμφάνιση της. Πως; Κοιμάται! «Η νούμερο 1 συμβουλή ομορφιάς μου, είναι ο ύπνος. Αν δεν κοιμηθείς σωστά, δεν αισθάνεσαι καλά. Συνήθως πέφτω για ύπνο στις 21:30 με 22:00 το βράδυ», είπε.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top