Οι «γυναίκες» του Σάκη Ρουβά είναι… «αυτοκόλλητες»!

Κάτια και Αναστασία δεν ξεκολλάνε η μία από την άλλη

Οι «γυναίκες» του Σάκη Ρουβά είναι… «αυτοκόλλητες»!
Μια απίστευτα στοργική και τρυφερή μαμά έχει αποδειχτεί η Κάτια Ζυγούλη που είναι στην κυριολεξία «πάνω» από την μικρή Αναστασία!

Μαμά και κόρη είναι παντού μαζί: στις βόλτες, στο σχολείο, στα ψώνια και οπουδήποτε αλλού τους επιτρέπει ο καιρός αλλά και η διάθεση. Φύλακας άγγελος της δεσποινίδας Ρουβά, η Κάτια Ζυγούλη δεν την αφήνει λεπτό.

Έχοντας προγραμματίσει κατά τέτοιο τρόπο τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις ώστε να μην της αποσπούν πολύ χρόνο μακριά από την οικογένεια της, η μαμά-Κάτια αφιερώνει όλο της τον ελεύθερο χρόνο στην ανατροφή της μικρής Αναστασίας.
Μετά τις φωτογραφίες που την έδειχναν να πηγαίνει και να παίρνει την μικρή της κόρη από το καλλιτεχνικό εργαστήρι στο οποίο παρακολουθεί μαθήματα, οι φωτογράφοι «τσάκωσαν» μαμά και κόρη σε μίνι μάρκετ του Νέου Βουτζά. Τι έκαναν; ψώνιζαν διάφορα σνακ (χυμούς, κριτσίνια και μπουκαλάκια με νερό) για να κάνουν την καθιερωμένη τους βόλτα.

Ντυμένες πανομοιότυπα( τζιν η μαμά, τζιν και η κόρη, ζακετάκι η μαμά, ζακετάκι και η κόρη), φόρτωσαν τα ψώνια στο αυτοκίνητο και κατευθύνθηκαν στον προορισμό τους!

Ο Σάκης μπορεί να μην ήταν μαζί τους, όμως εμπιστεύεται απόλυτα την Κάτια στην οποία έχει αναθέσει το μεγάλωμα της μικρής Αναστασίας. Ο ίδιος είναι πάντα από δίπλα αν και οι αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να συνοδεύει σύζυγο και κόρη σε όλες τις δραστηριότητες τους.
Όσο για τις φήμες που θέλουν την Κάτια Ζυγούλη να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της; όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες του περιοδικού «Hello», κάτι τέτοιο δεν είναι ακόμα εμφανές, διαψεύδοντας τα εν λόγω σενάρια.

Ωστόσο δεν αποκλείεται κάποια στιγμή μελλοντικά να το δούμε και αυτό, μιας και Σακης-Κάτια, δεν έχουν κρύψει την επιθυμία τους να μεγαλώσουν την οικογένεια τους και να χαρίσουν ένα αδερφάκι στη μικρή Αναστασία.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top