Ζετα Δουκα:Είχα κατάθλιψη από τα δέκα μου

Η εξομολόγηση ψυχής της ηθοποιού

Ζετα Δουκα:Είχα κατάθλιψη από τα δέκα μου

Εξομολόγηση ψυχής έκανε η ηθοποιός Ζέτα Δούκα στην εκπομπή «Αξίζει να το ζεις» της Τατιάνας Στεφανίδου ανήμερα της Ημέρας της Γυναίκας.

Η ξανθιά ηθοποιός με την έντονη προσωπικότητα -όπως την προλόγισε και η οικοδέσποινα της εκπομπής- μίλησε για όλα: για την παιδική της ηλικία και την έλλειψη αγάπης που βίωσε, για το πώς από φυσικοθεραπέυτρια έγινε ηθοποιός αλλά και για το ρόλο της ως τρανσέξουαλ στο σίριαλ «4» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

«Δεν πήρα αγάπη στα παιδικά μου χρόνια. Είχα κατάθλιψη από τα 10 μου»

«Είχα πει όντως σε κάποιο περιοδικό ότι δεν είχα ζήσει αγάπη στα παιδικά μου χρόνια» υπογραμμίζει η Ζέτα Δούκα.

«Απλά δεν ειπώθηκε ακριβώς όπως μεταφέρθηκε. Αυτό που είπα είναι ότι θέλει μεγάλη μαγκιά να φροντίσεις ο άλλος να αντιληφθεί την αγάπη που του δίνεις ακριβώς όπως του τη δίνεις. Χρειάζεται να αντιληφθείς ποιόν έχεις απέναντί σου ώστε να βρεις το σωστό τρόπο να του δώσεις την αγάπη. Οι γονείς μου, άθελά τους, δεν βρήκανε τη μορφή της αγάπης που θα ήθελα εγώ να αντιληφθώ προκειμένου να ανθίσουν τα καλά πράγματα που είχα μέσα μου... Είχα κατάθλιψη από τα 10 μου χρόνια. Απλά τότε δεν το είχα καταλάβει, δεν το ήξερα. Το συνειδητοποίησα πιο μετά όταν πέρασα ως ενήλικη ανάλογες στιγμές και θυμόμουν αυτές τις στιγμές».

«Είχα καλλιτεχνική φλέβα από μικρή

«Η αγάπη μου με την τέχνη ξεκινά από μικρή ηλικία» εξήγησε η Ζέτα Δούκα: «Η γιαγιά μου είχε σχολή χορού και πιάνου, καλλιεργημένη. Υπήρξε αρωγός στη ζωή μου, αν και με μεγάλωσε η άλλη μου γιαγιά. Σε αυτήν οφείλω αυτό που είμαι σήμερα, έχω και το όνομα της...».

Φυσικά, η ίδια έκανε από μικρή χορό αλλά μέχρι που πέθανε η γιαγιά της, στα 17 της χρόνια, δεν είχε ποτέ σκεφθεί να το κάνει επάγγελμα: «Μετά το θάνατο της γιαγιάς μου πήγα σε σε επαγγελματική σχολή χορού για να γίνω χορεύτρια. Από μικρή αυτό ήθελα να γίνω» τονίζει η ξανθιά ηθοποιός η οποία στη συνέχεια ξεκίνησε επαγγελματική ενασχόληση με το χορό.

Ένας τραυματισμός, όμως, στα 18 έτη, την έκανε να πει αντίο στο χορό 4 χρόνια μετά και να συνεχίσει τις σπουδές της για να γίνει φυσικοθεραπεύτρια. Αυτή ήταν και η απόφαση που τελικά την έκανε... ηθοποιό

«Από φυσικοθεραπεύτρια στο ΚΑΤ, το «γύρισα» σε ηθοποιός!»

«Εργαζόμουν ως φυσικοθεραπεύτρια στο ΚΑΤ. Είχα προσληφθεί κανονικά. Αλλά έχω καλλιτεχνική φλέβα… Και μία μέρα έφυγα, τα παράτησα! Είχα μόλις 4 μήνες εκεί» εξομολογείται η Ζέτα Δούκα και συνεχίζει: «Την ημέρα που έφυγα από το ΚΑΤ, πήγα σπίτι μου. Εκεί που ή��ουν στην τουαλέτα» τονίζει και γελάει «ξεφύλλιζα ένα περιοδικό. Στην πρώτη καταχώρηση μιας δραματικής σχολής που είδα, πήρα τηλέφωνο. Έδωσα εξετάσεις και… έτσι έγιναν όλα! Βρήκα μεγάλο κομμάτι του εαυτού μου στο θέατρο. Η καλύτερη ψυχοθεραπεία ever!» εξομολογήθηκε στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Όσο για τον πολυσυζητημένο ρόλο της ως τρανσέξουαλ στο «4» του Παπακαλιάτη; «Με πήρε τηλέφωνο ο Χριστόφορος και το πρότεινε. Του είπα είναι μεγάλη μου τιμή, θέλω όμως να το προσέξουμε και να βγει κάτι με ποιότητα, Με αρχή, μέση και τέλος. Όπως και τελικά ήταν. Δεν το έχω δει πάντως» εξομολογείται και ξεσπά στα γέλια η ξανθιά ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top