Η καλή νοικοκυρά μαγειρεύει με... καμπαρντίνα 650 λιρών!

Δείτε την Kate να φτιάχνει τηγανίτες με πανάκριβο παλτό

Η καλή νοικοκυρά μαγειρεύει με... καμπαρντίνα 650 λιρών!

Ανάμεσα σε όλα τα άλλα –τα ομολογουμένως πολλά - που πρέπει να γνωρίζει μια μέλλουσα πριγκίπισσα είναι και η μαγειρική. Όμως, αυτό δεν πτοεί καθόλου την Kate Middleton, η οποία εξακολουθεί να εκπλήσσει τους πάντες με τα ταλέντα της και με την εξαιρετική για τα βρετανικά δεδομένα συμπεριφορά της: Που δείχνει ότι θέλει πραγματικά να γίνει πριγκίπισσα.

Αυτή τη φορά, η 29χρονη Kate βρέθηκε στο Belfast, όπου ο κόσμος γιόρταζε την ημέρα της Τηγανίτας. Και ήταν η τέλεια αφορμή για να βρεθεί μαζί με τον William ανάμεσα σε πλήθος κόσμου και να δείξει ότι και εκείνη είναι μία από αυτούς. Το ζευγάρι, όχι μόνο έφθασε στην περιοχή σχεδόν μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο, αλλά έκανε ό, τι ακριβώς και οι άλλοι: Πήρε το τηγάνι και έψησε τηγανίτες! Πρώτα ο William και λίγο αργότερα η μέλλουσα σύζυγός του, δεν δίστασαν να επιδείξουν τις ικανότητές τους στο να αναποδογυρίζουν την τηγανίτα, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοικτό.

Βέβαια, αυτό ήταν μόνο το «περιτύλιγμα» της πρώτης επίσκεψης που πραγματοποίησαν οι δυο τους στην Βόρεια Ιρλανδία. Πίσω από αυτό και κατά την άφιξη του ζεύγους στην πόλη, οι φωτογράφοι κατέγραψαν αυτοκινητοπομπ�� οκτώ οχημάτων, με τον William και την Kate να βρίσκονται στο δεύτερο αυτοκίνητο. Ακροβολισμένοι άνδρες σε κάθε σημείο της περιοχής ήλεγχαν κάθε κίνηση, τόσο στο συγκεκριμένο σημείο όπου βρίσκονταν οι δυο τους, όσο και στους γύρω δρόμους.

Στα υψηλότατα μέτρα ασφαλείας και την λεπτομέρεια της κάθε τους κίνησης, ήλθε να προστεθεί η εμφάνιση της Kate που αναποδογύρισε την τηγανίτα με την 650 λιρών καμπαρντίνα της από την εταιρεία Burberry, με κλοσαριστό τελείωμα που θύμιζε φούστα. Δεν είναι μάλιστα λίγοι εκείνοι που ναι μεν σχολίασαν τις μαγειρικές ικανότητες της Kate που έβαλε το πανάκριβο παλτό για να τις δείξει, παρ’όλα αυτά η εφημερίδα Daily Mail ανέφερε ότι ήταν η πρώτη φορά που η Kate εμφανίστηκε με ένα πιο νεανικό look, ή τουλάχιστον πιο κοντά στην ηλικία της.

Βεβαίως από το αριστερό της χέρι δεν λείπει το δαχτυλίδι των αρραβώνων της, το οποίο η ίδια φροντίζει να αναδεικνύει συνεχώς, ποζάροντας με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε πάντα στις φωτογραφίες να είναι ευδιάκριτο και το χέρι της και φυσικά το κόσμημα. Είπαμε, το τηγάνι τηγάνι, αλλά τα burberry και τα ζαφείρια… και αυτά στην θέση τους. Ετσι είναι. Η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top