Ντύθηκε drag queen ο James Bond!

Δείτε τον Daniel Craig με περούκα, φούστα και τακούνια

Ντύθηκε drag queen ο James Bond!

Γυναικάρα με τα όλα της ντύθηκε ο Daniel Craig και δεν το έκανε για τις Απόκριες! Ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον James Bond έβαλε περούκα, φούστα και ψηλοτάκουνα ελέω της σημερινής παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας, με στόχο την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του «ασθενούς φύλου».

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε, ο Daniel φορά ξανθιά περούκα, ασπρόμαυρο φόρεμα, κολιέ και ψηλοτάκουνα. Αφού πλησιάζει την κάμερα, βγάζει την περούκα και αποκαλύπτει ποιά είναι η σωματώδης κυρία με τις φαρδιές πλάτες...

Πέρα από το αστείο της υπόθεσης, ο ηθοποιός αναφέρεται στην ανισότητα που υπάρχει μεταξύ ανδρών και γυναικών σε διάφορες περιοχές του κόσμου.

Όπως λέει, εν έτει 2011 οι άνδρες αμείβονται πιο πλουσιοπάροχα, έχουν περισσότερες ευκαιρίες καριέρας, δεν κινδυνεύει η εργασία τους αν αποκτήσουν παιδί και έχουν ελάχιστες πιθανότητες να πέσουν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης.

«Για κάποιον με τόση αγάπη για τις γυναίκες, έχετε αναρωτηθεί τι σημαίνει να είναι μία από αυτές;», ήταν η απάντηση του Craig όταν τον ρώτησαν αν θα έμπαινε ποτέ στη θέση μιας γυναίκας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top