Τον... λούτσο της Ελένης πήραν Καραμεροχαριτάοι - Σκορδαλιάγκες

Επέστρεψε στην πρωινή ζώνη το πιο must ψαρικό!

Τον... λούτσο της Ελένης πήραν Καραμεροχαριτάοι - Σκορδαλιάγκες

Στην ζώνη 10 - 1, αλλά όχι στην Ελένη Μενεγάκη, επέστρεψε την Καθαρά Δευτέρα ο... λούτσος, που η ξανθιά παρουσιάστρια έχει κάνει σήμα κατατεθέν της με την σχετική απορία περί μεγέθους!

Αφιέρωμα στα ψάρια και τα θαλασσινά είχαν σήμερα οι Καραμεροχαριτάτοι και οι Σκορδαλιάγκες, που δεν άφησαν στο χρονοντούλαπο το ψάρι που πρώτη ανακάλυψε η Ελένη Μενεγάκη και το έκανε talk of the town

Η αρχή έγιν�� στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, που έκανε απευθείας σύνδεση με την ψαραγορά. Αντί για τις τιμές, ο Βασίλης Δριμούσης είχε μια... σύσταση για την ρεπόρτερ: «να προσέξεις μην έχει κανέναν λούτσο εκεί πέρα γιατί αυτά τα ψάρια γλιστράνε», της είπε. Από όλα τα ψάρια ο λούτσος του ήρθε στο μυαλό... Τυχαίο; Δεν νομίζω!

Πάντως, ο Γιώργος Καραμέρος την είχε την ένστασή του, καθώς επεσήμανε στον συνεργάτη πως ο λούτσος δεν είναι... νηστίσιμος! Ντροπή, χρονιάρα μέρα...

Η αποθέωση του λούτσου ήρθε στο «Πρωινό Μou», όπου ο ψαράς πήγε στο πλατό και άρχισε να ρωτά τον Λιάγκα, την Σκορδά και τους υπόλοιπους της παρέας για το πώς ονομάζονται τα ψάρια που δείχνει.

«Αυτό τι ψάρι είναι; Ποιό έκανε πάταγο στην εκπομπή της κυρίας Μενεγάκη;», ρώτησε ο ψαράς και έδωσε μια μικρήηηη βοήθεια. «Λούτσος» φώναξε ο Λιάγκας, την ώρα που η Σκορδά αναφωνούσε «Α, λούτσος»!

Είδες όμως τι σου κάνει μια Ελένη Μενεγάκη; Εκπαιδευτική τηλεόραση γίνεται άμα θέλει... Με μία απορία της, έκανε τους πάντες να ξέρουν τον λούτσο χωρίς να τον έχουν δει ποτέ τους!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top