Νέο «κράξιμο» Μουτσινά στην Μενεγάκη

«Τα ρούχα του καρναβαλιού είναι σαν τα δικά σου»...

Νέο «κράξιμο» Μουτσινά στην Μενεγάκη

Από μακριά αλλά όχι αγαπημένοι φαίνεται πως είναι η Ελένη Μενεγάκη και ο Νίκος Μουτσινάς, καθώς για ακόμα μία φορά ο πάλαι ποτέ συνεργάτης «έκραξε» την παρουσιάστρια για τα ρούχα της!

«Τα ρούχα του καρναβαλιού είναι σαν τα δικά σου» είχε τίτλο το θέμα του «Δέστε Τους», που σχολίασε την εμφάνιση παρουσιαστών και παρουσιαστριών το Σαββατοκύριακο της Αποκριάς και σήμερα.

Στο «στόχαστρο» βρέθηκαν Σίσσυ Χρηστίδου για την οποία είπαν ότι άλλοτε είναι σαν ντάμα και άλλοτε σαν μαμά, ο Παύλος Σταματόπουλος που η Μαρία Ηλιάκη τον χαρακτήρισε «φλωράκι», η Κατερίνα Καραβάτου, η Ναταλία Γερμανού, η Αννίτα Πάνια, η Άννα Λιβαθυνού και όλοι οι οικοδεσπότες της ζώνης 10 - 1.

Το «θάψιμο» έφτασε στο αποκορύφωμά του όταν στις οθόνες εμφανίστηκε η Ελένη Μενεγάκη. «Δεν είναι για Κούλουμα! Πολύ casual για Κούλουμο! Κόκκινο είναι το Πάσχα», είπε ο Μουτσινάς για το κατακόκκινο μπλουζάκι της παρουσιάστριας. «Ωραίο το μαλλάκι, θεότητα, αλλά την ήθελα κάπως αλλιώς όμως». Δεν πάει το κόκκινο στην Καθαρά Δευτέρα Νίκο μας; Τότε κάτι έπρεπε να πεις και για την Ηλιάκη, που κόκκινο φορούσε σήμερα...

«Δεν ταιριάζει η ζώνη», παρατήρησε ο Νότης Χριστοδούλου, για να δώσει νέα λαβή για σχόλια στον Μουτσινά. «Βλέπεις όμως πόσο την αγαπάμε... Εστιάζουμε πολύ στο πάνω» είπε ο πρώην συνεργάτης της «βασίλισσας», ενώ διερωτήθηκε αν είναι όντως ζώνη ή η μπλούζα είχε... λάστιχο το οποίο δίπλωσε!

«Δεν ενθουσιαστήκαμε να πεις, αλλά η αγάπη δεν αλλάζει», κατέληξε ο Μουτσινάς, προφανώς για να χρυσώσει το χαπάκι. Βλέπεις και προ ημερών πάλι την είχε πιάσει στο στόμα του, σέρνοντάς της τα εξ’ αμάξης για το λουλούδι που φορούσε στα μαλλιά.

Μην νομίζετε όμως ότι το παρεάκι του Alpha μόνο αρνητικά είχε να πει: βρέθηκε και μία κυρία για την οποία είπε τα καλύτερα... Όλως τυχαίως, ήταν η Μαρία Ηλιάκη που παρουσίασε το καρναβάλι το�� Ρέντη! Είπαμε να παινεύεις το σπίτι σου, αλλά αυτό παραπάει... Είναι ωραίο το λαμέ κόκκινο φόρεμα που παρέπεμπε σε πιγκουίνο; Δεν νομίζω κι ας ήταν και Απόκριες!!!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top