Σκορδά: «ο Λιάγκας μπορεί να λιποθυμήσει την ώρα του τοκετού»

Πότε γεννάει και ποιός θα την βοηθά με το μωρό;

Σκορδά: «ο Λιάγκας μπορεί να λιποθυμήσει την ώρα του τοκετού»

«Δεν το έχω συνειδητοποιήσει 100% αλλά πιο πολύ από τις αρχές... Το σκέφτομαι συνέχεια, σκέφτομαι πώς θα είναι», εξομολογήθηκε η Φαίη Σκορδά που μίλησε για την εγκυμοσύνη της λίγο πριν φέρει στον κόσμο το αγοράκι της! Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ο σύζυγός της μπορεί να... λιποθυμήσει αν είναι παρών την ώρα του τοκετού.

Με την κοιλιά τούρλα και καθισμένη σε μια αναπαυτική πολυθρόνα, η ξανθιά παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «LifeStyle» για τον ερχομό του πελαργού λίγο πριν το Πάσχα.

«Από εμένα θα ήθελα να πάρει... δεν ξέρω! Όλη μου η έννοια είναι να πάνε όλα καλά», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως δεν λένε με τον Γιώργο Λιάγκα σε ποιόν θα ήθελαν να μοιάσει το παιδί.

Τι συζητάει το ζευγάρι λίγο πριν έρθει στον κόσμο ο μπέμπης; Όπως είπε η Φαίη, τους απασχολεί πώς θα τα βγάλουν πέρα στο πρακτικό κομμάτι και πώς θα αλλάξει η καθημερινότητά τους! Λίγο το έχεις να αλλάξει ο Λιάγκας πάνες, λίγο πριν βγει on air στο Mega για το πρωινό;

«Αν όλα πάνε καλά θα γεννήσω φυσιολογικά. Θέλω να είμαι ήρεμη και να γίνουν όλα γρήγορα. Δεν ξέρω αν ο Γιώργος θα είναι μέσα, αλλά φοβάμαι ότι θα λιποθυμήσει και γι’ αυτό ��ς μείνει καλύτερα έξω», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Αυτό τον καιρό ετοιμάζουν το δωμάτιο του μωρού, με την βοήθεια και της μαμάς της. Μάλιστα, η γυναίκα έχει ήδη κλείσει εισιτήριο Κιλκίς - Αθήνα, καθώς θα αναλάβει τον πρώτο καιρό την λεχώνα και το μωρό!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top