Κουίζ: ποιοί είναι οι δύο παρουσιαστές;

Κάντε κλικ και μάθετε ποιοί κρύβονται κάτω από τις μάσκες!

Κουίζ: ποιοί είναι οι δύο παρουσιαστές;

Με αποκριάτικο τρόπο έκλεισε την εκπομπή του σήμερα γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο, που δεν δίστασε να φορέσει... μουτσούνα παρά το ότι το έχουμε συνηθίσει σε σοβαρό στυλ!

Ο λόγος για τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και τον Μανώλη Αναγνωστάκη, που από το πρωί που ξεκίνησαν είχαν τις μάσκες μπροστά τους αλλά δεν αποφάσιζαν να τις βάλουν...

Κατά την διάρκεια της εκπομπής, ο Αναγνωστάκης ρώτησε δυο - τρεις φορές τον συμπαρουσιαστή του αν θέλει να φορέσουν τις μουτσούνες, ωστόσο, απάντηση δεν πήρε ποτέ. Μα είναι δυνατόν να παρουσιάσεις θέμα για την αναδιάρθρωση του χρέους με τέτοια... μούτρα; Α πα πα!

Στο τέλος της εκπομπής, όμως, το δίδυμο δεν άντεξε: όσο ο καμεραμάν μας έδειχνε άλλο πλάνο, εκείνοι φόρεσαν τις μάσκες και έκαναν πλάκα, αποχαιρετώντας με αυτό τον τρόπο το κοινό και την Κυριακή της Αποκριάς!

Γριά ο Αναγνωστάσκης, που έλυσε την κοτσίδα στα λευκά μαλλιά της μουτσούνας και φόρεσε τα γυαλιά του - γέρος ο Χασαπόπουλος...

«Πω πω χάλι! Έτσι θα καταντήσουμε;», διερωτήθηκε ο Αναγνωστάκης, ενώ ο Χασαπόπουλος δήλωσε ότι του άρεσαν οι φάτσες τους.

Κι εμείς έτσι λέμε, ότι τους πάνε... δεν νομίζετε;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top