«Δεν πήρα πρόσκληση για τον βασιλικό γάμο. Θα φταίει που σχολίασα την Ελισάβετ»!

Διάσημος Βρετανός καρφώνει on air τη βασιλική οικογένεια

«Δεν πήρα πρόσκληση για τον βασιλικό γάμο. Θα φταίει που σχολίασα την Ελισάβετ»!

Είναι Bρετανός και μάλιστα από τους πιο διάσημους και well-respected στο χώρο του. Κι όμως δεν πήρε πρόσκληση για το γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον...

Ο λόγος για τον μουσικό και τηλεοπτικό παραγωγό Simon Cowell που μετράει -εκτός των άλλων- θητείες σε σόου όπως το Britain’s Got Talent, America’s Gοt Talent και Χ-Factor διαθέτοντας και δική του εταιρεία παραγωγής, την Syco, στην οποία πρόσφατα μετακόμισε και ο "δικός μας" Γιώργος Λεβέντης ως Head of International!

Ο κ. Cowell, λοιπόν, εμφανίστηκε στη δημοφιλή εκπομπή The Tonight’s Show και -μέσα σ’ όλα- μίλησε και για το γεγονός ότι δεν έχει λάβει προσκλητήριο για τον βασιλικό γάμο!

Σε σχετική ερώτηση του παρουσιαστή της εκπομπής, Jay Leno, ο 51χρονος άνδρας απάντησε ότι μάλλον θα φταίει γι’ αυτό η κριτική που είχε ασκήσει για το ντύσιμο της βασίλισσας: «Όχι, δεν έχω λάβει πρόσκληση για τον βασιλικό γάμο. Ίσως κάποια στιγμή να είχα πει κάτι για στην βασίλισσα για το καπέλο που φορούσε» είπε με αρχικά απολογητικό ύφος ο Cowell που στη συνέχεια ξέσπασε σε γέλια!

Για το θέμα, όμως, ρωτήθηκε και από ραδιοφωνικό σταθμό με έμφαση στο εάν είναι μειωτικό το ότι δεν έλαβε πρ��σκληση. «Είναι λιγάκι μειωτικό, δεν είναι; Μα, τι έκανα λάθος;» είπε με ύφος μάλλον ειρωνικό ο Simon Cowell. Στη συνέχεια βέβαια εξήγησε πως και να λάμβανε πρόσκληση, δε θα μπορούσε να παραβρεθεί καθώς ο γάμος συμπίπτει χρονικά με τις οντισιόν του X-Factor!

Γαμήλιο δώρο, πάντως, είπε πως θα στείλει!

πρώτη ανάρτηση: 04-03-2011, 23:58

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top