Στην Κούβα για... σκηνοθέτης ο Benicio del Toro

Τι ταινία ετοιμάζει ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός;

Στην Κούβα για... σκηνοθέτης ο Benicio del Toro

Στην Αβάνα θα πάρει το χρίσμα του σκηνοθέτη ο Benicio del Toro, που αφήνει για λίγο την ηθοποιία για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην σκηνοθεσία!

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός θα κάνει γυρίσματα για την ταινία «Seven Days In Havana», με πρωταγωνιστές τους Κουβανούς ηθοποιούς Daisy Granados και Vladimir Cruz, η οποία διηγείται τις περιπέτειες ενός Αμερικανού ηθοποιού που πηγαίνει για σεμινάριο στην χώρα.

«Η Αβάνα είναι το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσω αυτή την περιπέτεια», είπε ο del Toro στο κουβανικό πρακτορείο ειδήσεων, Prensa Latina και πρόσθεσε πως η σκηνοθετική του απόπειρα είναι το μόνο πράγμα που έχει στο μυαλό του αυτό τον καιρό.

Πάντως, ο ηθοποιός δεν βρίσκεται πρώτη φορά στην χώρα: το 2008 είχε βρεθεί στην Κούβα για να ακούσει τους... επαίνους του Φιντέλ Κάστρο για την ερμηνεία του στον ρόλο του Τσε Γκεβάρα στην ταινία «Che» του Steven Soderbergh, που του έδωσε το βραβείο του καλύτερου ηθοποιού στις Κάννες και το αντίστοιχο Goya.

«Έχω καλούς φίλους εδώ. Πάντα έρχομαι για δουλειά, αλλά το αγαπώ», κατέληξε ο ίδιος.

Με το budget να φτάνει τα 3 εκατομμύρια ευρώ, ο del Toro θα έχει βοήθεια από ομάδα σκηνοθετών, που την αποτελούν οι: Julio Medem, Laurent Cantet, Pablo Trapero, Gaspar Noe, Elia Suleiman και Juan Carlos Tabio.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top