Διαψεύδουν τον αρραβώνα Παπαλουκάς - Τσεκούρα

Με τα... κουφέτα στο χέρι μας άφησε το ζευγάρι

Διαψεύδουν τον αρραβώνα Παπαλουκάς - Τσεκούρα

Εκεί που τρέχαμε πανικόβλητοι να ραφτούμε για τον επικείμενο γάμο του Θοδωρή Παπαλουκά και της Βασιλικής Τσεκούρα, το ζευγάρι μας άφησε με... την χαρά καθώς διαψεύδει τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να αρραβωνιάστηκαν!

Σύμφωνα με όσα γράφτηκα, Θοδωρής και Βασιλική πέρασαν βέρες στο αριστερό πριν από μερικές εβδομάδες στην Αράχωβα, όπου βρέθηκαν με στενούς φίλους.

Είδε και απόειδε το ζευγάρι να πείσει πως δεν αρραβωνιάστηκε, κάτι που επιβεβαίωσαν στο Starφίλες της Βασικλικής! Όπως πρόσθεσαν, γάμο δεν σκέφτονται τα παιδιά, είναι καλά, είναι μαζί και θέλουν να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μάλιστα, ούτε η σέξι μελαχρινή, ούτε ο μπασκετμπολίστας, φορούσαν βέρα την περασμένη Τρίτη, οπότε και εθεάθησαν σε γνωστό club της Αθήνας στο οποίο διασκέδαζαν.

Η σχέση τους πέρασε από σαράντα κύματα, ενώ τα ξαναβρήκαν το περασμένο καλοκαίρι. Κι αν προς το παρόν μας άφησαν με τα κουφέτα στο χέρι, οι πληροφορίες λένε πως τον αρραβώνα δεν θα τον γλιτώσουν, μιας και ο Θοδωρής σκέφτεται σοβαρά να ανέβει με την Βασιλική τα σκαλιά της Εκκλησίας...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top