Παντρεύεται η Βασιλική Ανδρίτσου!

Τι αποκάλυψε σε συνέντευξή της η γνωστή ηθοποιός;

Παντρεύεται η Βασιλική Ανδρίτσου!

Στο clubτων παντρεμένων της showbiz θα μπει οσονούπω η Βασιλική Ανδρίτσου, που σε συνέντευξή της αποκάλυψε πως ο καλός της της έκανε πρόταση γάμου! Επίσης, φανέρωσε την επιθυμία της να γίνει μανούλα αλλά και τα σχέδια της για μια νέα καθημερινή κωμωδία στο Mega.

«Ο Νίκος μου έκανε πρόταση γάμου, μου έκανε ένα δώρο που μου είπε ότι θέλει να μείνουμε για πάντα», είπε η γνωστή ηθοποιός στο «Πρωινό Mou» και αποκάλυψε πως με τον σύντροφό της είναι μαζί 5 χρόνια, αλλά και το ότι... δεν του απάντησε καθώς θεωρούσε πως ο γάμος θα γινόταν κάποια στιγμή.

Πάντως, η Βασιλική ��εν μπορεί να ασχοληθεί με τον γάμο της, εν αντιθέσει με τις άλλες νύφες, αφού -όπως είπε- βαριέται τις προετοιμασίες! «Δεν ξέρω πότε θα γίνει η τελετή. Αυτά τα διαδικαστικά μου είναι λίγο δύσκολα. Βαριέμαι να οργανώσω όλο αυτό το πράγμα», είπε χαρακτηριστικά και εξομολογήθηκε πως θέλει να αποκτήσει ένα παιδάκι.

«Φυσικά και θέλω να κάνω παιδάκι! Αυτό όμως δεν το προγραμματίζεις», είπε η ηθοποιός, που αποκάλυψε και τα επαγγελματικά της σχέδια.

Όπως είπε, μέσα στον μήνα θα ξεκινήσει γυρίσματα για μια νέα καθημερινή κωμική σειρά του Mega, το σενάριο της οποίας γράφει η Βίκυ Αλεξοπούλου. Μαζί της θα είναι οι Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Κώστας Κόκλας, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και Ζέτα Δούκα, ενώ θα υποδύονται τους πλούσιους και τους φτωχούς. Προς το παρόν, η σειρά λέγεται «Οι Βασιλιάδες» και η ηθοποιός θα κάνει την φτωχή, θεούσα κουνιάδα του Κώστα Κόκλα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top