Μενεγάκη σε μοναχοπαίδι: «δεν είχες ποτέ αδέρφια;»

Η νέα απορία της παρουσιάστριας που θα μείνει στην ιστορία!

Μενεγάκη σε μοναχοπαίδι: «δεν είχες ποτέ αδέρφια;»

Ακόμα μία ατάκα που θα γράψει ιστορία «πέταξε» σήμερα η Ελένη Μενεγάκη... Απευθυνόμενη στον Γιώργο Κωνσταντίνου που της είπε ότι είναι μοναχοπαίδι, ρώτησε... αν είχε ποτέ αδέρφια!

Ξεχάστε τον περίφημο Λούτσο, την έγχρωμη κουζίνα και τις επιθυμίες της παρουσιάστριας να καλέσουν στον «Καφέ» τους αποδημήσαντες εις Κύριον Παύλο Σιδηρόπουλο και Νίκο Γκάτσο... Η νέα ατάκα της Ελένης ήρθε για να μείνει!

Ο γνωστός ηθοποιός μιλούσε για τα παιδικά του χρόνια, τους γονείς του και τα πρώτα του βήματα. «Ο Μιχάλης ο Κωνσταντίνου ήταν ο πατέρας μου, η Νίτσα η Φιλοσόφου ήταν η μητέρα μου», είπε και το σπαρταριστό ήρθε κάπου εκεί και το παραθέτουμε αυτούσιο για να μην χάσει το... ζουμί του:

Ελένη: «αδέρφια έχεις;»

Κωνσταντίνου: «όχι. Μόνος μου ήμουν.»

Ελένη: «δεν είχες ποτέ;»

Ντόοοοιιινγ!!!

Και τι είναι τα αδέρφια βρε συ Ελένη; Μπλουζάκια; Παίρνεις, φοράς, χαλάει, το πετάς και όποτε θες πας και παίρνεις άλλο;

Στο... ύψος του ο Γιώργος Κωνσταντίνου, που γέλασε μεν με την απορία της παρουσιάστριας αλλά κρατήθηκε και δεν ξελιγώθηκε!

Εμείς, πάλι, ακόμα γελάμε... Καιρό είχε να μας χαρίσει τέτοια απορία η λατρεμένη! Βρε λες να φταίγανε τα αυτιά του κούνελου που είχε φορέσει στο κεφάλι;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top