Τί έπαθαν τα αφτιά της Ελένης;

Το δώρο του Θοδωρή και ο... πονηρός λαγός!

Τί έπαθαν τα αφτιά της Ελένης;

Με δύο τεράστια αφτιά λαγού εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής η Ελένη Μενεγάκη. Τα… λαγο-αφτιά, όπως είπε, της τα έκανε δώρο ο συνεργάτης της Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος για τις δύο της κόρες. Τελευταία εκπομπή πριν το τέλος της Αποκριάς και η Ελένη δεν θα μπορούσε να μην κάνει κάτι στο πνεύμα των ημερών. Αλλωστε, στην έναρξη του σημερινού Καφέ, αναρωτήθηκε μπαίνοντας στο στούντιο:

«Πέρασαν πάλι οι μέρες… πότε πέρασαν οι Απόκριες πότε έφτασε η Καθαρή Δευτέρα, πάλι δεν το καταλάβαμε, καλά βρε παιδιά, πώς περνάει έτσι ο καιρός;»

Η Ελένη μάλιστα δεν τα φόρεσε «στον αέρα», αλλά εμφανίστηκε κατευθείαν με αυ��ά, μετά από διαφημιστικό διάλειμμα. Βλέποντας τους υπόλοιπους να την κοιτάνε με τα αφτιά στο κεφάλι, αποκάλυψε το «μεγάλο» της μυστικό: Οτι το σετ των... αφτιών της το έκανε δώρο ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος για τις δύο της κόρες Λάουρα και Βαλέρια:

«Μην με βλέπετε έτσι με τα δύο τεράστια αφτιά, μου τα έκανε δώρο ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος για την κόρη μου. ‘Η μάλλον για τις δύο μου κόρες. Και μια και θα μαλλιοτραβηχτούν για το ποια θα τα πρωτοπάρει, είπαμε να τα πάρει η μάνα για να μην έχουμε πρόβλημα».

Λίγη ώρα αργότερα και μετά από βίντεο με διάσημα ζευγάρια και τα απρόοπτα που είχαν στην καριέρα τους, ο συνεργάτης της μιλούσε για τον Αλμοδοβάρ και το γεγονός ότι για πάρα πολλά ο σκηνοθέτης είχε διακόψει κάθε επαφή με τον Αντόνιο Μπαντέρας. «Τι έχεις να πεις πονηρέ λαγέ για αυτό το θέμα;» την ρώτησε με χιούμορ.

«Εγώ τίποτα!» είπε η Ελένη γελώντας και πέρασε σε άλλο θέμα. Εκείνη τα χάρηκε, να δούμε η Λάουρα με την Βαλέρια τι έκαναν με τα λαγο-αφτιά. Μαλλιοτραβήχτηκαν, όπως φοβήθηκε η μαμά Ελένη, ή τα μοιράστηκαν λίγο η μία και λίγο η άλλη;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top