Ευγενία Μανωλίδου: τώρα και... next top model!

Γιατί την θέλει στην πασαρέλα ο σχεδιαστής που την ντύνει

Ευγενία Μανωλίδου: τώρα και... next top model!

Τι είναι αυτό που παίζει μουσική, παρουσιάζει, κρίνει ταλέντα, κάνει πιρουέτες, μαγειρεύει και... θα γίνει και μοντέλο; Εύκολο το κουίζ... Η Ευγενία Μανωλίδου, που μετά από τόση και τόση τηλεοπτική προβολή, ετοιμάζεται να ανέβει και στην πασαρέλα!

Η Ευγενία Μανωλίδου θα γίνει το... next top model στην πασαρέλα του σχεδιαστή Μiltos, ο οποίος επιβεβαίωσε τηλεφωνικά στο Star πως οι φήμες για το νέο βήμα της μαέστρου - παρουσιάστριας κτλ κτλ ισχύει.

«Η επόμενη επίδειξη έχει θέμα τη δεκαετία του ‘50 και του ‘60 και επειδή είναι πολύ θηλυκά τα ρούχα και επειδή αντιπροσωπεύει αυτό τον τύπο γυναίκας, σχεδόν έγινε η πρόταση φιλικά μέσα σε μια κουβέντα. Ακόμα δεν έχει τελειοποιηθεί, αλλά υπάρχει η σκέψη», είπε χαρακτηριστικά ο σχεδιαστής.

Αν και ο Miltos πρόσθεσε πως η Ευγενία πάντα σκέφτεται πριν αποδεχθεί κάτι, συμπλήρωσε πως κατά πάσα πιθανότητα δεν θα αρνηθεί την πρόταση και θα γίνει η μούσα του!

«Οι φόρμες της εποχής εκείνης και οι γραμμές ήταν πολύ θηλυκές, λεπτές μέσες, ωραία μπούστο, πλούσιες φούστες, στενά ρούχα και το στυλ της Ευγενίας έτσι και αλλιώς είναι αυτό. Της αρέσει πολύ αυτό το ύφος», πρόσθεσε ο σχεδιαστής, oοποίος έχει ντύσει ουκ ολίγες φορές την πολυτάλαντη.

Για την... ιστορία, η Ευγενία έχει περπατήσει ήδη στην πασαρέλα για τον σχεδιαστή, με σιελ φόρεμα με ουρά κατά την διάρκεια της 7ης Athens Xclusive Designers Week.

Θα καταρρεύσω, που θα έλεγε και η ίδια...

Δείτε τις φωτογραφίες της Μανωλίδου από την επίδειξη του Miltos

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top