Χαμός στο ιντερνετ για τη Γιουροβίζιον

Τι σχόλια έκαναν για τον εκπρόσωπο του διαγωνισμού!

Αν νομίζετε πως η συζήτηση γύρω από τα τραγούδια που θα μας εκπροσωπήσουν στη Γιουροβίζιον τελείωσε μετά την επιλογή του Λούκα Γιώρκα κάνετε λάθος οι συζητήσεις μόλις ξεκίνησαν και το διαδίκτυο πήρε φωτιά.

Σε κάποιους φαίνεται να μην άρεσε το τραγούδι του νικητή με τον ελληνικό στίχο και το μπουζούκι και είπαν να εκφραστούν διαδικτυακά.

«ωραίο το τραγούδι αλλά ας ελπίσουμε πως η σκηνική παρουσία του Λούκα θ αλλάξει. Τα ποιήματα που έλεγα στο δημοτικό για την ελληνική επανάσταση είχαν περισσότερη κίνηση» γράφει κάποιος στο διαδίκτυο.

Ενώ ένας άλλος συμπληρώνει «Και κάθε χρόνο πια, λες και είμαστε διχασμένες προσωπικότητες και στέλνουμε το πιο μισητό τραγούδι! Λύσσα π��α! Να μας δω τον Μάιο(που θα έχει αναδυθεί η άλλη μας προσωπικότητα, του υποστηρικτή!)

«Έτσι όπως κρατάει το στόμα του ανοικτό στο «αααααα» και στο «οοοοοο», δε σας θυμίζει «ο παλιατζήηηηης, έεεεεελααααα, πατάαααατεεες» λέει ένας άλλος και συμπληρώνει «Πιο αηδία τραγούδι δεν έχω ακούσει».

«Έλεος ρε παιδιά μία φορά πάει στη Γιουροβίζιον ένα πραγματικά ελληνικό τραγούδι και δεν το υποστηρίζεται κι όλας.Δε φτάνει δηλαδή που έχει τη μαγκιά και πάει μ ένα τόσο αντιπροσωπευτικό τραγούδι. Άντε πια κάθε χρόνο με τους μίμους της Lady Gaga.»λέει ένας άλλος.

Την ίδια ώρα το Φαν Κλαμπ της Αντιγόνης Ψυχράμη θεωρεί πως ήταν άδικο που κόπηκε αφού ήταν η καλύτερη .«Δεν καταλαβαίνω με ποια λογική κόπηκε η Αντιγόνη. Τραγούδησε συγκλονιστικά , σε αντίθεση με το Λούκα Γιώρκα που δεν τραγούδησε καθόλου την τελευταία θέση θα πάρουμε στη Γιουροβίζιον, αν τελικά καταφέρουν να μας περάσουν στον τελικό, που δε νομίζω».

"Δεν το πιστεύω ότι δε βγήκε η Αντιγόνη..Ήταν η πιο καλή κατά την αποψή μου και αυτή που ταίριαζε στο κλίμα της Eurovision".

Κάποιοι μαζί με τα παραπονά τους για τον εκπρόσωπο μας στη Γιουροβίζιον καρφώνουν και την ΕΡΤ «Υπήρχε προφανέστατο πρόβλημα στην ψ��φοφορία. Έστειλα 15 μηνύματα και στα 10 από αυτά μετά από ένα μισάωρο μου ήρθε μήνυμα πως η ψηφοφορία τελείωσε, ευχαριστούμε για τη συμμετοχή»

Ένας άλλος φαν της Νίκης Πόντε γράφει «Το θέμα είναι ότι η επιτροπή στην κατάταξη είχε:1 Λούκας Γιώρκας 2 Βαλάντω 3 Νίκη ώστε να μην έχει τη δυνατότητα με τις ψήφους του κοινού η Νίκη να πάρει την πρώτη θέση και το χειρότερο από όλα είναι ότι πληρώνουμε την Ερτ και αντί να επιλέξουμε εμείς τα SMS που πληρώσαμε, αποφάσισε μια επιτροπή από την Ερτ».

«είμαι σίγουρος ότι η Νίκη είχε τις περισσότερες ψήφους αλλά δε νίκησε.Ύποπτο, κάτι δεν πήγε καλά» συμπληρώνει ένας άλλος.

Τα πηρά των τηλεθεατών δέχτηκε και η Λένα Αρωνη «Η παρουσιάστρια ήταν πολύ αδιάφορη και η βραδιά τραγική μόνο καλό της υπόθεσης ήταν πως υπήρχε το 50-50»γράφει κάποιος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top