«Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, όποιον ρόλο και εάν υπηρετήσω»

Η Ευγενία, οι ρόλοι, ο Αδωνις και η δίαιτα

«Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, όποιον ρόλο και εάν υπηρετήσω»

Η Ευγενία Μανωλίδου ξεκαθαρίζει ότι ο λόγος που μετακινήθηκε από το MEGA στον Ant1, δεν ήταν το κανάλι, αλλά η διαφορετικότητα του προγράμματος. Δεν συμφωνεί με όσους λένε ότι μετακινείται συνεχώς και υποστηρίζει ότι μόνο μια φορά συνέβη αυτό. Και δηλώνει ότι πρώτο της μέλημα σε κάθε της κίνηση, είναι να δίνει τον καλύτερό της εαυτό, όποιον ρόλο και εάν υπηρετεί.

«Ως επαγγελματίας, βασίζω τις επιλογές μου στο concept και την ποιότητα μιας παραγωγής και όχι στο κανάλι που την προβάλλει. Θεωρώ ότι και με το MEGA και με τον Ant1 είχα άριστη συνεργασία. Δεν πιστεύω ότι ήμουν επιτηδευμένη σε κανένα από τα projectsστα οποία συμμετείχα. Απλώς έδινα τον καλύτερό μου εαυτό, πάντα σε σχέση με τον ρόλο που έπρεπε να υπηρετήσω».

Η φράση θα καταρρεύσω χρησιμοποιήθηκε από πολιτικούς αντιπάλους του συζύγου σας σε σχετικές τηλεοπτικές συζητήσεις. Αυτό είναι κάτι που σας ενοχλεί; «Χρησιμοποιήθηκε μόνο από έναν, ελλείψει κάποιου πολιτικού επιχειρήματος. Γενικώς, θεωρώ πολύ άνανδρα τα χτυπήματα κάτω από την ζώνη. Αυτό ήταν ένα τέτοιο χτύπημα και γι’ αυτό σχολιάστηκε δυσμενώς».

Δεν έχει σκεφτεί ακόμη το ενδεχόμενο να κάνει κάποια πλαστική επέμβαση, αλλά είναι πολύ ανοικτή στο να το σκεφτεί εάν χρειαστεί. Η γνώμη της για την Ζέτα Μακρυπούλια; «Ηταν εξαιρετική πέρυσι και χαίρομαι πολύ που θα την ξαναδώ φέτος».

Πώς έχασε, τέλος, πέντε κιλά; «Περιόρισα την ποσότητα του φαγητού και έκοψα την ζάχαρη, τα ζυμαρικά, τα τηγανητά και το ψωμί».

Πηγή: ΕΓΩ Weekly

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top