«Το κομμάτι του Λούκας είναι ένα καφρο-ραπ με άθλια αγγλικά»

Αρχισαν τα όργανα για το βαρύ ζεϊμπέκικο...

«Το κομμάτι του Λούκας είναι ένα καφρο-ραπ με άθλια αγγλικά»

Τα «βέλη» του προς το κομμάτι Watch my dance, που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στην φετινή Eurovision, έριξε ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός τοποθετήθηκε ως προς το κομμάτι και όχι τον καλλιτέχνη που το ερμηνεύει, για τον οποίο μίλησε αρχικά με τα καλύτερα λόγια. «Ο Λούκας είναι όμορφο παιδί, έχει πολύ καλή σκηνική παρουσία και πάρα πολύ καλή φωνή», δήλωσε. Όταν όμως κλήθηκε να πει την γνώμη του για το τραγούδι, ήταν κατηγορηματι��ός. «Το τραγούδι αυτό δε νομίζω ότι εξαιτίας του ύφους του, λέει πολλά στους ξένους, ή τέλος πάντων μπορεί να πει πολλά στους ξένους. Εύχομαι να κάνω λάθος».

Ο Μ. Τσαουσόπουλος, που ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής, αποκάλυψε ότι στον Λούκα έβαλε συγκεκριμένα τον μικρότερο βαθμό από όλους τους υποψηφίους, ενώ τον μεγαλύτερο βαθμό του τον έδωσε στους Τριημιτόνιο. Ξεκαθάρισε επίσης την γνώμη του για το αγγλικό κομμάτι του τραγουδιού που κέρδισε. «Μουσικά το κομμάτι είναι θαυμάσιο. Ομως, τα αγγλικά του ραπ είναι άθλια. Είναι ένα κακό ραπ και σε λάθος τόνο. Είναι ένα καφρο-ραπ. Για την ακρίβεια εγώ το βλέπω να γίνεται επιτυχία τύπου ουίσκι-ξηροί καρποί».

Οπως καταλάβατε... αρχίσαμε. Αυτό είναι μόνο η αρχή. Επεται συνέχεια. Είναι σίγουρο.

Δείτε τις δηλώσεις του στην Πρωινή Μελέτη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top