Κate Winslet: «δεν υπάρχει τίποτα πάνω μου που να μη μ΄αρέσει»

Δείτε τη στην πιο σέξι της φωτογράφηση

Κate Winslet: «δεν υπάρχει τίποτα πάνω μου που να μη μ΄αρέσει»
Σε μια καταπληκτική φωτογράφηση πιο σέξι από ποτέ πόζαρε η Kate Winslet. Η διάσημη ηθοποιός μίλησε για όλα: το σώμα της, τις πλαστικές, την αναγνωρισιμότητα και τα παιδιά της.

Φορώντας ένα μαύρο εφαρμοστό φόρεμα από τη συλλογή της Victoria Beckham, η 35χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν θα έκανε ποτέ πλαστική αφού «δεν υπάρχει τίποτα πάνω στο σώμα μου το οποίο θα ήθελα ν΄αλλάξω ή στο οποίο να επέμβω χειρουργικά. Δεν έχω δοκιμάσει αυτά τα πράγματα».

Όταν γυρίζει στο παρελθόν τότε που είχε τα… κιλάκια της θυμάται πως δεν είχε και τόση αυτοπεποίθηση: «όταν ήμουν χοντρή οι άνθρωποι μου έλεγαν το γελοίο κοπλιμέντο: “ Έχεις τόσο όμορφο πρόσωπο”. Σαν να σου λένε “ τι κρίμα που από το λαιμό και κάτω δεν είσαι έτσι”».

Η μεγαλύτερη της ικανοποίηση ήταν όταν το 2009 κέρδισε το Oscar «Καλύτερης Ηθοποιού»: «δεν ήμουν ποτέ το παιδί που κέρδιζε παντού. Ποτέ δεν έφτανα ψηλά. Το να κερδίσω το Oscar ήταν σαν να κερδίζω μέσα σε μια βραδιά όλα τα βραβεία που δεν είχα πάρει σαν παιδί».
Η αναγνωρισιμότητα ΔΕΝ άλλαξε τίποτα από το χαρακτήρα της. Σκοπός της ανέκαθεν άλλωστε ήταν να γίνει ηθοποιός: «αυτό ήταν το μόνο που ήθελα πάντα. Δεν ήθελα να γίνω διάσημη, ήθελα να παίζω δύσκολους και προκλητικούς ρόλους».

Ήθελε δεν ήθελε, αποτελεί πλέον ένα από τα πρώτα ονόματα κάτι που όπως παραδέχτηκε της δημιούργησε πολλά προβλήματα ειδικά στην ανατροφή των παιδιών της «πάντα ήθελα να είναι “κανονικά” παιδιά που θα σέβονται και θα ευγνωμονούν τους υπόλοιπους ανθρώπους».

«Θέλω να ξέρουν ότι όταν πετάμε στην Ά θέση είναι τυχερά». Γι΄αυτό και το καλύτερο κομπλιμέντο είναι όταν «οι αεροσυνοδοί έρχονται και μου λένε: “Τα παιδιά σας είναι θαυμάσια”».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top