Τα βρήκαν για την Eurovision στην Ουκρανία

Ο τελικός έγινε, ακυρώθηκε και... ισχύει ξανά!

Τα βρήκαν για την Eurovision στην Ουκρανία

Μας μπέρδεψαν, μας τάραξαν και τελικά... κατέληξαν οι Ουκρανοί για την Eurovision, που αποφάσισαν να μην κάνουν νέο τελικό μετά τις καταγγελίες για «στημένο» αποτέλεσμα. Στον διαγωνισμό θα στείλουν τελικά το «Αngels» της Mika Newton, που είχε επιλεγεί εξαρχής.

Ο κακός χαμός έγινε αμέσως μετά τον τελικό της 26ης Φερβουαρίου, οπότε και η Mika επικράτησε και πήρε το χρίσμα για το Όσλο. Αντίπαλός της αλλά και μέλος της επιτροπής κατήγγειλαν το αποτέλεσμα κάνοντας λόγο για δολιοφθορά στο televoting και η κρατική τηλεόραση της Ουκρανίας (NTU)... ακύρωσε τον τελικό!

Όπως είχε ανακοινωθεί, οι τρεις φιναλίστ του πρώτου τελικού θα διαγωνίζονταν ξανά αύριο, 3 Μαρτίου, όμως... τα πλάνα άλλαξαν.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε σήμερα το ΝΤU, εκπρόσωπος της Ουκρανίας στην Eurovision θα είναι η Mika Newton, τελεία και παύλα! Σε αυτό βέβαια συνέβαλε και η άρνηση των άλλων δύο φιναλίστ να πάρουν μέρος στον νέο τελικό...

Κάπου εκεί, όμως, αρχίζει ένα άλλο σίριαλ, καθώς η νεαρά αοιδός φέρεται πως έχει δηλώσει ότι δεν θέλει να πάει στο Ντίσελντορφ με το «Angels», αλλά με άλλο τραγούδι.

Για να δούμε τι θα δούμε τις επόμενες ημέρες, γιατί το παρατράγουδο μάλλον δεν θα έχει τελειωμό τόσο γρήγορα...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top