Εβδομάδα μόδας στο Παρίσι χωρίς τον Γκαλιάνο!

Τι λένε οι επώνυμοι για την απόλυση του σχεδιαστή;

Εβδομάδα μόδας στο Παρίσι χωρίς τον Γκαλιάνο!

Η εβδομάδα μόδας στο Παρίσι ξεκινάει στις 4 Μαρτίου χωρίς τον επί τόσα χρόνια σχεδιαστή του Οίκου, John Galliano, που η Dior του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι. Με λίγα λόγια, τον απέλυσαν!

Αιτία στάθηκαν οι βαριές κουβέντες που ξεστόμισε ο σχεδιαστής μεθυσμένος σ ένα κλαμπ στο Παρίσι. Ο Γκαλιάνο φώναζε πως λατρεύει το Χίτλερ ενώ κοιτώντας ένα ζευγάρι είπε «Εσείς θα έπρεπε να είστε νεκροί και οι γονείς σας θα έπρεπε να έχουν δηλητηριαστεί με αέριο».

Αυτές του οι δηλώσεις δεν έκαναν έξαλλο μόνο τον Οίκο Dior που αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία μαζί του αλλά και άλλους επωνύμους.

Η γνωστή δημοσιογράφος Σούζι Μένκες έγινε έξαλλη από τη συμπεριφορά του Γκαλιάνο και έγραψε πως ο άνθρωπος χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας και θα πρέπει άμεσα να νοσηλευτεί γιατί είναι επικίνδυνος για τους γύρω του.

Την ίδια στιγμή η ενδυματολόγος του «Sex And The City» Πατρίτσια Φιλντ θεωρεί άδικη την απόλυση του Γκαλιανο από τον Οίκο Ντιορ αφού, όπως λέει σε γνωστή εφημερίδα, είναι ένας αξιοθαύμαστος άνθρωπος«Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως σημαντικοί άνθρωποι της μόδας έρχονται κάθε σεζόν στις επιδείξεις μόδας για να θαυμάσουν τον Γκαλιάνο. Ήταν λάθος της Dior να τον διώξει. Αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν οι άνθρωποι της μόδας είναι πως η ζωή του Γκαλιάνο είναι μία φάρσα, ένα θέατρο και ότι τα αντισημιτικά σχόλια που έκανε ήταν μέρος αυτής της φάρσας»

Αντίθετη άποψη από την ενδυματολόγο της δημοφιλούς σειράς φαίνεται να έχει η δημοσιογραφος μόδας Dana Tomas, η οποία γραφει «Ο Γκαλιάνο είναι ένας ιδιαιτερα προκλητικός άνθρωπος και αυτά που λεει είναι επίσης πολύ προκλητικά .Και στο παρελθόν έχει πει προκλητικά πράγματα όμως κανένας δεν του είπε κάτι. Το καλό τώρα με τη Dior είναι ότι από τη στιγμή που αποχώρησε από τον οίκο με τόσο προσβλητικό για τους καταναλωτές τρόπο οποιοσδήποτε και να έρθει στη θέση του, θα ξεκινήσει με καθαρό μητρώο αφού δε θα αναφερθεί στο Γκαλιάνο αφού κανείς πλέον δε θέλει να έχει σχέση μ αυτόν».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top