Δείτε την Ζέτα Μακρυπούλια να το βάζει στα πόδια!

Τί είδε και τρόμαξε;

Δείτε την Ζέτα Μακρυπούλια να το βάζει στα πόδια!

Τα είπε για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Τα ξαναείπε. Τα ματα-ξαναείπε. Τι να πει πια; Δεν άντεξε η Ζέτα Μακρυπούλια να μιλάει άλλο για την σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και μόλις είδε τις κάμερες, τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους, το έβαλε στα πόδια.

Με το που έφτασε η Ζέτα στο θέατρο Βρετάνια για να παρακολουθήσει την παράσταση του Χρ. Παπακαλιάτη και είδε μπροστά της όλα τα τηλεοπτικά συνεργεία παρατεταγμένα «σε θέση μάχης», έτοιμα να την ρωτήσουν τα πάντα για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή, άρχισε να τρέχει προς την είσοδο του θεάτρου για να μην την προλάβουν. Κυρίως δηλαδή να μην αρχίσουν πάλι να την ρωτάνε τι κάνει ο Μιχάλης, πώς είναι ο Μιχάλης και ούτω καθεξής.

Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα, η Ζέτα δεν είχε αρνηθεί να μιλήσει σε κανέναν. Και για την σχέση της μιλούσε και για τα επαγγελματικά της μιλούσε, ακόμη και για τον Χρήστο Λούλη απάντησε. Οι απόψεις για το «κρυφτούλι» με τους δημοσιογράφους στο θέατρο το βράδυ της Τρίτης ποικίλουν: «Θα μπορούσε να μιλήσει μόνο για την παράσταση και να μην αναφέρει τίποτα για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη», ανέφερε στο Πρωινό mou ο Γιώργος Λιάγκας. «Μα δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο», του απάντησε η Φαίη, «γιατί απλά δεν θα την άφηναν. Εάν βέβαια ήθελε πραγματικά νομίζω να αποφύγει τους πάντες ίσως θα έπρεπε να πάει μια άλλη μέρα να τιμήσει τους συναδέλφους της».

«Εγώ νομίζω ότι η Ζέτα έχει εκνευριστεί πάρα πολύ με τις κάμερες γιατί προχθές όταν την βρήκαν και ενώ εκείνη δέχτηκε να μιλήσει σε όλους, άρχισαν να την ρωτάνε πώς ήταν με τον Ρέμο και σε τι διαφέρει η σχέση της με τον Μιχάλη από αυτήν του Αντώνη. Επειδή λοιπόν εκείνη το βρήκε πολύ φτηνό αυτό, έχει τσαντιστεί», συμπλήρωσε η Σάσα Σταμάτη.

Ο Γιώργος Λιάγκας έληξε την κουβέντα τονίζοντας ότι αυτό που έγινε με την Ζέτα μετά το τέλος της παράστασης δεν έχει προηγούμενο. Όλα τα συνεργεία σχεδόν ποδοπατήθηκαν, προκειμένου να καταφέρουν να πλησιάσουν την Ζέτα και να αποσπάσουν έστω μια της δήλωση. Εκείνη όμως το έβαλε στα πόδια. Γιατί άραγε;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top