Γ. Λιάγκας: «Νιώθω πολύ μαλ**ας»...

Με ποιον «τα έβαλε» ο παρουσιαστής και γιατί;

Γ. Λιάγκας: «Νιώθω πολύ μαλ**ας»...

Η σημερινή ενόχληση του Γιώργου Λιάγκα είχε σχέση με το πάρτι που έκανε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης το βράδυ της Τρίτης, μετά την πρεμιέρα της παράστασης «Αμαντέους» στο θέατρο Βρετάνια.

Το Πρωινό mou προέβαλε τις δηλώσεις επωνύμων που βρέθηκαν στην πρεμιέρα του Χριστόφορου, μεταξύ των οποίων ήταν και ο Πάνος Μουζουράκης με την Μαρία Σολωμού. Η ρεπόρτερ του πρωινού του mega ρώτησε τον Πάνο εάν θα πήγαινε μετά στο πάρτι του καλού του φίλου Χριστόφορου και εκείνος απάντησε θετικά.

Όταν το βίντεο τελείωσε, η Φαίη Σκορδά φώναξε: «Ορίστε, η δικιά μας η Χριστίνα καλεί τον κόσμο στα πάρτι και τους κάλεσε όλους, ακόμη και τον Μουζουράκη, εκτός από εσένα!» Αυτή ήταν η πρώτη σπόντα. Ακολούθησε η ατάκα του Γιώργου Λιάγκα που δεν έκρυψε την ενόχλησή του για το γεγονός ότι δεν γνώριζε και προφανώς δεν έλαβε πρόσκληση για το συγκεκριμένο πάρτι. «Νιώθω πολύ...»

«Τι νιώθεις;», τον ρώτησαν οι συνεργάτες του. «Μεγάλος σε ηλικία, μήπως;»

«Αισθάνομαι πολύ μ****ας», συνέχισε εκείνος, «γιατί όλοι ήξεραν για αυτό το πάρτι, εκτός από εμένα. Είναι αυτό που λέμε στο χωριό μου, όλοι μαζί και ο ψωριάρης χώρια». Το πάνελ «πάγωσε» προς στιγμήν και για να μην δοθεί συνέχεια στο θέμα, οι συνεργάτες άλλαξαν κουβέντα.

Θυμίζουμε ότι μόλις πριν από λίγες ημέρες ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είχε βρεθεί καλεσμένος στο Πρωινό mou, όπου είχε μιλήσει για την νέα του θεατρική δουλειά, την προσωπική του ζωή, ενώ η εκπομπή είχε ετοιμάσει ολόκληρο αφιέρωμα στο πρόσωπό του. Παρά το ότι έγινε σαφές πως ο Γ. Λιάγκας δεν γνώριζε για το πάρτι, δεν διευκρινίστηκε στην εκπομπή εάν απλά δεν το γνώριζε ή δεν έλαβε καν πρόσκληση για το γεγονός.

Νέα κόντρα στην σοουμπιζ; Θα φανεί. Αναμένονται εξελίξεις...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top