Τί συμ��αίνει τελικά με Γρηγόρη-Θεοδωρίδου;

Εμφάνιση που θα συζητηθεί

Τί συμβαίνει τελικά με Γρηγόρη-Θεοδωρίδου;

Στο επίκεντρο βρίσκεται για μια ακόμη φορά η πολυσυζητημένη σχέση του Γρηγόρη Αρναούτογλου με την Νατάσα Θεοδωρίδου.

Οι δυο τους έχουν διαψεύσει επανειλημμένα την πληροφορία ότι υπάρχει κάτι περισσότερο από μια απλή φιλία ανάμεσά τους. Ωστόσο, τα σενάρια περί… υπερβολικού ενδιαφέροντος του ενός προς τον άλλο, «φούντωσαν» για μια ακόμη φορά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γρηγόρης και η Νατάσα βρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες στο Villa Mercedes, όπου ο παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς έδωσε ένα μεγάλο πάρτι για τα γενέθλιά του.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν, οι δυο τους διακρίνονται μαζί, τόσο κατά την άφιξή τους, όσο και κατά την αναχώρησή τους από το πάρτι. Γεγονός που σημαίνει ότι πήγαν μαζί και έφυγαν και κατά τον ίδιο τρόπο.

Ο παρουσιαστής και η τραγουδίστρια μπήκαν από την πίσω πόρτα του μαγαζιού και κάθισαν σε μια γωνία, όπου συζητούσαν χαμηλόφωνα καθ’ όλη την διάρκεια της βραδιάς. Όταν το πάρτι τελείωσε, αναχώρησαν από το ίδιο σημείο, κάνοντας πολλούς να αναρωτηθούν τι συμβαίνει ανάμεσά τους.

Γεγονός είναι πάντως ότι οι δυο τους υποστηρίζουν ότι είναι δύο καλοί φίλοι. Οι κοινές τους εμφανίσεις συνεχίζονται, ωστόσο το εάν κάτι τέτοιο πραγματικά συμβαίνει, το γνωρίζουν μόνο οι δυο τους.

Πηγή: Ciao

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top