Απέλυσε τον Galliano ο οίκος Dior!

«Σουτ» μετά την ρατσιστική του επίθεση σε ζευγάρι

Απέλυσε τον Galliano ο οίκος Dior!

Με την θέση του στον οίκο Dior πλήρωσε ο John Galliano την επίθεση με ρατσιστικά και αντισημιτικά σχόλια εναντίον ζευγαριού σε καφέ του Παρισιού! Ο γνωστός οίκος ανακοίνωσε την απόλυση του καλλιτεχνικού του διευθυντή, λίγες ημέρες μετά την απόφαση να τεθεί σε διαθεσιμότητα.

«Καταδικάζω απόλυτα αυτά που είπε ο Galliano, τα οποία έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τις αρχές που υποστήριζε πάντοτε ο Christian Dior» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του οίκου και πρόσθεσε ότι, προς το παρόν, η επίδειξη για την κολεξιόν Φθινόπωρο - Χειμώνας 2011 - 2012, που θα γίνει την Παρασκευή στην Ρώμη, δεν έχει ακυρωθεί.

Όπως διευκρίνισε ο ίδιος, η απόφαση ελήφθη μετά το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, στο οποίο ο 50χρονος σχεδιαστής δηλώνει ότι λατρεύει τον Χίτλερ και λέει σε δύο γυναίκες πως τόσο εκείνες, όσο και οι γονείς τους, θα έπρεπε να πεθάνουν σε θάλαμο αερίων!

Μιλώντας για το περιστατικό της 25ης Φεβρουαρίου, το ζευγάρι που δέχθηκε την επίθεση αποκάλυψε πως ο σχεδιαστής τους είπε μεταξύ άλλων «βρωμο-εβραιόφατσα, θα έπρεπε να ήσουν νεκρός» και «γ*μ*μ*ν* Ασιάτη μπ*στ*ρδ*, θα σε σκοτώσω».

Ο σχεδιαστής οδηγήθηκε στο τμήμα όπου διαπιστώθηκε πως ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ εναντίον του εκκρεμούν κατηγορίες για ελαφρά σωματική βλάβη και προσβολές αντισημιτικού χαρακτήρα.

Ο John Galliano βρέθηκε στο τιμόνι του Dior πριν από 15 χρόνια, μετά την λήξη της συνεργασίας του με τον οίκο Givency. Όλα αυτά τα χρόνια, ο σχεδιαστής κατάφερε να αναζωογονήσει την επιχείρηση, τόσο δημιουργικά, όσο και οικονομικά. «Ο monsieur Dior είχε αισθησιασμό στη δουλειά του γιατί είχε επηρεασθεί από τη μητέρα του... Ο αισθησιασμός, η σεξουαλικότητα της μέσης, του στήθους, του μπούστου της γυναίκας, όλα αυτά προέρχονται από αυτή την επιρροή. Και μου αρέσουν τα πράγματα που έχουν αισθησιασμό και χαρά», είχε δηλώσει ο Galliano τον πρώτο καιρό της συνεργασίας του με τον γνωστό οίκο.

Δείτε την υβριστική επίθεση του σχεδιαστή εναντίον των δύο γυναικών

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top