Ηλίας Βρεττός: «δεν έχω σχέση με την Αιγινίτη»

Τι απαντά ο τραγουδιστής για τα τρυφερά ενσταντανέ τους

Ηλίας Βρεττός: «δεν έχω σχέση με την Αιγινίτη»

Μπορεί σε εστιατόριο της Γλυφάδας η κάμερα να τους «τσάκωσε» μες στην καλή χαρά, ωστόσο, ο Ηλίας Βρεττός διαψεύδει ότι έχει σχέση με την Δήμητρα Αιγινίτη. Μάλιστα, τονίζει πως υπηρετεί την μαμά πατρίδα οπότε δεν έχει μάτια για άλλη γυναίκα! Οσο για την Δήμητρα; Την είδαμε σε νυχτερινό κέντρο με... νέα παρέα!

Τέσσερις μήνες μετά τον χωρισμό από τον Αντώνη Σρόιτερ, οι φήμες θέλουν την Δήμητρα Αιγινίτη να βρήκε το ταίρι της στο πρόσωπο του Ηλία Βρεττού εδώ και έναν περίπου μήνα.

«Δεν τρέχει κάτι με τη Δήμητρα. Δεν είμαστε το νέο hot ζευγάρι στην πόλη», δήλωσε ο τραγουδιστής και πρόσθεσε: «αυτή τη στιγμή είμαι φαντάρος, και όντας φαντάρος είναι δύσκολο να κάνεις το οτιδήποτε. Καλό είναι όταν είσαι φαντάρος να μην έχεις κάτι έξω να απασχολεί το μυαλό σου και να μην αγχώνεσαι». Να και οι συμβουλές για όσους υπηρετούν την θητεία τους...

Ανήμερα Τσικνοπέμπτη, πάντως, Ηλίας και Δήμητρα ήταν ολίγον τι διαχυτικοί για να είναι μόνο φίλοι...

Από την πλευρά της, η Δήμητρα συνεχίζει να... διασκεδάζει. Αυτή τη φορά, η κάμερα την εντόπισε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται οι Onirama, με παρέα αγνώστων λοιπών στοιχείων.

«Π��ρνά και μόνη της καλά» η Δήμητρα, που δεν σταμάτησε να χορεύει και να χοροπηδά δίπλα στον μελαχρινό νεαρό που την συνόδευε, ενώ τραγούδησε «ό,τι δεν έχεις είναι αυτό που δεν χρειάζεσαι, ό,τι δεν έχει δεν αξίζει ν' αγαπάς». Είναι κάπου αφιερωμένο το άσμα;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top