Μενεγάκη - Λοτσάρη: στην εκπομπή με την ίδια φούστα!

Τι είπε η ηθοποιός για την κόντρα με Μπεγνή και Ρώμα

Μενεγάκη - Λοτσάρη: στην εκπομπή με την ίδια φούστα!

Αφού είδαμε την Ελένη Μενεγάκη να φορά τα ίδια ρούχα με την Δούκισσα Νομικού, ήρθε η ώρα να δούμε την παρουσιάστρια να φορά τα ίδια με... την καλεσμένη της! Έτσι έγινε σήμερα, καθώς την Νίνα Λοτσάρη ήταν «φτυστή» η Ελένη από την μέση και κάτω!

Χαμπάρι δεν είχαμε πάρει όσο η Νίνα τραγουδούσε, όμως, μόλις η Ελένη την πλησίασε... τα είδαμε όλα: με την ίδια μαύρη ψηλόμεση φούστα οι δύο κυρίες, που -ευτυχώς- φορούσαν διαφορετικά top. Λευκό η οικοδέσποινα, καφέ �� καλεσμένη, αλλά και οι δύο με peep-toe επί ποδός!

Αφού ξεπέρασαν την αμηχανία και το σοκ, οι δύο γυναίκες κάθισαν στον καναπέ χασκογελώντας και μίλησαν για τα προσωπικά της Λοτσάρη, την κόντρα της με Μπεγνή και Ρώμα, αλλά και την σέξι φωτογράφηση που έκανε πρόσφατα.

«Είμαι παντρεμένη περίπου 5 χρόνια, αλλά είμαστε μαζί κοντά στα 9. Όλα έγιναν στο «Αρχιπέλαγος», γιατί εγώ γέννησα πριν παντρευτούμε και είχαμε κάνει πολιτικό γάμο πριν. Άρα, είμαι και πιο πολλά χρόνια παντρεμένη», είπε η ηθοποιός και η κουβέντα πήγε στα κιλά της εγκυμοσύνης.

Όπως είπε η Νίνα Λοτσάρη, στο «Αρχιπέλαγος» ήταν έγκυος και ο κόσμος την θυμάται πιο πληθωρική, ωστόσο, η ίδια δεν ήταν ποτέ έτσι. «Είχανε μείνει γύρω στα 6 κιλά τα οποία δεν έφευγαν με τίποτα, είχαν κολλήσει πάνω μου ένα χρόνο και, όταν πήρα απόφαση να τα χάσω, τα έχασα», πρόσθεσε.

Άφωνη έμεινε η Ελένη, που έλεγε και ξαναέλεγε πως δεν πιστεύει στα μάτια της και η ηθοποιός πρέπει να έχει χτυπηθεί άπειρες ώρες στα γυμναστήρια και τα μηχανήματα.

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τους άλλους ανθρώπους και το ήθος μου δεν μου επιτρέπει να κρίνω την ψυχολογία του καθενός», είπε η ηθοποιός για την κόντρα της με τον Χάρη Ρώμα και τον Μέμο Μπεγνή και πρόσθεσε ότι οι δύο συνάδελφοί της «δείχνουν εμπάθεια για λόγους ανεξήγητους» και δεν έχουν επιχειρήματα ώστε να τους απαντήσει.

Παράλληλα, επιτέθηκε και σε δημοσιογράφους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «έγινα δέκτης, από συγκεκριμένο άνθρωπο, κατευθυνόμενων μηνυμάτων με στόχο να με θίξουν, να με υποβιβάσουν και να με υποτιμήσουν». Μάλιστα, άφησε αιχμές για την αρχισυντάκτρια κυριακάτικης εφημερίδας στην οποία έδωσε συνέντευξη ότι παραποίησε τα λόγια της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top