«Άρχισα να απολαμβάνω το σεξ μόλις πριν δυο χρόνια»

Ποια τραγουδίστρια έκανε αυτή τη δήλωση;

«Άρχισα να απολαμβάνω το σεξ μόλις πριν δυο χρόνια»
Τι κι αν έχει πολλάκις κατηγορηθεί ότι παραείναι σεξουαλική, προκλητική και σοκαριστική στα αμφιλεγομενα videoclip και στον τρόπο που επιλέγει να ντύνεται;

Η Lady Gaga έρχεται για ακόμα να ανατρέψει ΤΑ ΠΑΝΤΑ, δηλώνοντας: «άρχισα να απολαμβάνω το σεξ μόλις πριν δυο χρόνια!». Έχοντας παραδεχτεί στο παρελθόν ότι η πρώτη της φορά ήταν μια «απαίσια και τρομαχτική εμπειρια», το μόνο για το οποίο νιώθει περήφανη είναι που πάντα έκανε «ασφαλές σεξ».
Σε συνέντευξη της στο περιοδικό Grazia, η εκκεντρική τραγουδίστρια δεν διστάζει να μιλήσει για άκρως προσωπικές της στιγμές: « Έχασα την παρθενία μου όταν ήμουν 17. Αλλά πρέπει να πω πως τότε δεν ήμουν έτοιμη και δεν ήμουν καθόλου καλή». Δεν διστάζει μάλιστα να περάσει και το κοινωνικό της μήνυμα, μιας και δίνει τη δική της «μάχη» στην εκστρατεία κατά του AIDS: «ποτέ δεν έκανα σεξ χωρίς προφύλαξη και πάντα ζητούσα από τον κάθε σύντροφο μου να εξεταστεί και να φορά προφυλακτικό, που είναι αρχή μου. Διαφορετικά, παίζεις Ρώσικη Ρουλέτα».

Η Stefani Germanotta( το πραγματικό της όνομα) παραδέχεται ότι στις πρώιμες σεξουαλικές εμπειρίες της, όχι μόνο δεν το ευχαριστιόταν, αλλά έβρισκε την πράξη «αδιάφορη και άχ��ρη».

Ποιος την έβγαλε από το… «τέλμα»; ο τωρινός της σύντροφος Luc Carl, στο πρόσωπο του οποίου φαίνεται πως γνώρισε τον έρωτα ΚΑΙ κυριολεκτικά ΚΑΙ μεταφορικά!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top