Η Madonna ντρόπιασε την κόρη της

Δείτε πως εμφανίστηκε στο πάρτι του Vanity Fair

Η Madonna ντρόπιασε την κόρη της
Είναι ο χειρότερος εφιάλτης κάθε 14χρονης. Να έχεις εισιτήριο για το πιο διάσημο πάρτι της πόλης, και η μητέρα σου να τα «καταστρέφει» όλα, φορώντας όχι μόνο ένα πλήρως ακατάλληλο φόρεμα, αλλά επιδεικνύοντας το κιόλας, όπου σταθεί και όπου βρεθεί!
Όσοι βρέθηκαν στο μετα-οσκαρικό πάρτι του «Vanity Fair», είχαν να το λένε: η 52χρονη Madonna εξέθετε τα κάλλη της και η 14χρονη Λούρδη από δίπλα της έλεγε: «Μαμά, χρειάζεται να το κάνεις αυτό τώρα;» επαναλαμβάνοντας τη φράση κάθε φορά που η τραγουδίστρια γύριζε την πλάτη της για να ποζάρει στις κάμερες και στους φωτογράφους, επιδεικνύοντας τα γυμνασμένα της οπίσθια τα οποία είχε βγάλει φόρα παρτίδα έξω απ΄το φόρεμα.
Τώρα για το outfit τι να πούμε; Τεράστια ενδυματολογική ατασθαλεία της διάσημης σταρ: φορώντας ένα μαύρο εφαρμοστό κορμάκι, είχε καλύψει το κορμί της από πάνω έως κάτω με δαντελωτό ύφασμα και… διχτυωτό καλσόν! Για.. συμπλήρωμα, έβαλε και ένα μαύρο γουνάκι από πάνω! Έτσι για να μην κρυώνει.

Σε αντίθεση με τη μαμά της πάντως –που αν και πλησιάζει την έκτη δεκαετία της ζωής της αρνείται να γεράσει-, η Λούρδη ήταν ντυμένη ακριβώς όπως το απαιτεί η ηλικία της!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top