Στον Καφέ με την Ελένη έπαιξαν τον... Σαίξπηρ...

Ποιος κοκκίνισε από την ντροπή του και γιατί;

Στον Καφέ με την Ελένη έπαιξαν τον... Σαίξπηρ...

«Αδιάβαστο έστειλε» η Ναταλία Δραγούμη τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο στον Καφέ με την Ελένη όταν πήρε την πρωτοβουλία να καθίσει πάνω του για να δείξει σκηνή που κάνει κατά την διάρκεια της παράστασης όπου πρωταγωνιστεί.

Η ηθοποιός που ήταν καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη, μίλησε για την παράσταση «Ολόκληρος ο Σαίξπηρ σε μια ώρα», όταν η κουβέντα έφτασε στην στιγμή όπου κατεβαίνει από την σκηνή, στην πλατεία του θεάτρου και αρχίζει την επαφή με το κοινό. Η Ελένη εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ απ�� το γεγονός ότι η Ναταλία κατεβαίνει και κάθεται στα πόδια των αντρών για να αποδώσει και στην πραγματικότητα μία ερωτική σκηνή και την ρώτησε: «Δηλαδή τι κάνεις ακριβώς; Θέλεις να μας το δείξεις εδώ πέρα να το δούμε κι εμείς; Δείξ το μας πάνω στον Θοδωρή!»

Ο Θοδωρής πάντως εκείνη την στιγμή ούτε γέλασε, ούτε εντυπωσιάστηκε. Αντίθετα «πάγωσε» και παρακαλούσε να μην κάνει πράξη την «απειλή» της η ηθοποιός. Μάταια. Η πρωταγωνίστρια τον κοίταξε και κατευθύνθηκε προς το μέρος του προτού καν προλάβει να αντιδράσει.

«Θα σας δείξω ακριβώς τι κάνω. Ανεβαίνω και κάθομαι... έτσι» είπε και κάθισε πάνω του, δείχνοντας ακριβώς τί κάνει και απλώνοντας χέρια και πόδια στον Θοδωρή που δεν κατάλαβε από πού του ήρθε… «Κοκκίνισε!», φώναξε η Ελένη που παραλίγο να πέσει κάτω από τα γέλια. Ωστόσο, έσπευσε να διευκρινίσει: «Μην βιαστείτε να πείτε κάτι, τον Σαίξπηρ παίζουμε!»

«Ναι, τον Σαίξπηρ… πώς να μην κοκκινίσω; κοκκίνισα γιατί μου έκοψε την ανάσα», ψέλλισε εκείνος και το εννοούσε. Και κατακόκκινος ήταν και δυσκολευόταν να μιλήσει. «Ωραίος ρόλος! Και εις ανώτερα», της είπε. Λίγα λεπτά μετά, η ηθοποιός επανήλθε στην θέση της. Το ίδιο και οι σφυγμοί του Θοδωρή που ομολογουμένως τέτοιο πράγμα δεν του είχε ξανατύχει στον τηλεοπτικό αέρα. Ψύχραιμα το αντιμετώπισε πάντως, δεν μπορούμε να πούμε. Βρε τί κάνει ο άνθρωπος για να βγάλει το ψωμί του...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top