Το «καυτά» φιλιά της Αθηνάς Οικονομάκου με τον μπάρμαν

Ηταν που δεν τον ήξερε...

Το «καυτά» φιλιά της Αθηνάς Οικονομάκου με τον μπάρμαν

Θυμάστε που η Αθηνά Οικονομάκου διέψευδε μετά μανίας τις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με νέο, ωραίο ονόματι Ραούλ, μπαρμαν και… αγνώστων λοιπών στοιχείων; Ε, καμία σχέση!

Αν και η ηθοποιός έλεγε ότι ούτε που τον ξέρει, ούτε που τον έχει δει ποτέ της, ο φωτογραφικός φακός την «συνέλαβε» τα ξημερώματα της Δευτέρας σε «καυτά» φιλιά με τον αγαπημένο της Ραούλ.

Η ώρα ήταν τέσσερις το πρωί όταν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Ραούλ εντοπίστηκαν στο κέντρο όπου τραγουδά ο Αντώνης Ρέμος και η Ελενα Παπαρίζου. Μάλιστα, το ζευγάρι συνοδευόταν από έναν φίλο και κάθισε σε έναν από τους καναπέδες που βρίσκονται στο πίσω μέρος του κέντρου. Όπως αναφέρουν μάλιστα όσοι τους είδαν από κοντά, στην αρχή η ατμόσφαιρα ήταν φιλική, όμως όσο περνούσε η ώρα, οι αγκαλιές και τα φιλιά άρχισαν να γίνονται πιο έντονα και πιο… πολλά.

Η πρωταγωνίστρια του σήριαλ Η Ζωή της Αλλης, μάλιστα, είχε επιλέξει ένα κοντό βραδινό φόρεμα και ψηλά πέδιλα, ενώ δεν είχε αντιληφθεί ότι κοντά της υπήρχε παπαράτσι που την φωτογράφιζε και παρακολουθούσε κάθε της κίνηση.

Η Αθηνά και ο Ραούλ έμειναν στο κέντρο μέχρι τις έξι το πρωί και διασκέδασαν με τις επιτυχίες των δύο τραγουδιστών. Μέχρι εκείνη την στιγμή, λένε οι θαμώνες του κέντρου, το πάθος και ο ερωτισμός ανάμεσά τους ξεχείλιζε.

Ο Ραούλ, όπως όλα δείχνουν, που λατρεύει την Αθηνά, έχει κλέψει την καρδιά της ηθοποιού, αλλά και η ίδια φαίνεται πως είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του. Κατά τα άλλα, δεν τον είδε δεν τον ξέρει. Μήπως το ίδιο πράγμα είχε συμβεί και με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη; Εκείνος έλεγε ότι είναι με την Αθηνά και εκείνη δεν είχε ιδέα.

Φωτογραφίες Espresso

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top