Νέα κόντρα Κοκκίνου-Βασιλειάδη

Υπεβλήθησαν εκατέρωθεν μηνύσεις

Νέα διαμάχη έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Ελλη Κοκκίνου και τον Παναγιώτη Βασιλειάδη. ��ύμφωνα με πληροφορίες, η δημοφιλής τραγουδίστρια κατέθεσε μήνυση εναντίον του πρώην συζύγου της, για μη τήρηση των δικαστικών αποφάσεων σχετικά με τις ώρες που εκείνος οφείλει να περνά με το παιδί τους.

Σύμφωνα με την μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε η Ελλη Κοκκίνου, ο Παναγιώτης Βασιλειάδης πήρε τον γιο τους το απόγευμα της Πέμπτης (λίγο πριν από την πρεμιέρα της με τον Βασίλη Καρρά στο Teatro) και τον γύρισε το απόγευμα της Παρασκευής. Το συγκεκριμένο διάστημα, όμως ήταν εκτός των ημερών που προέβλεπε η απόφαση σχετικά με τις ημέρες που θα περνούσε με το παιδί, (που ήταν Δευτέρα, Τετάρτη και δύο σαββατοκύριακα τον μήνα). Το περιβάλλον του Βασιλειάδη, ανέφερε ότι όντως αυτό συνέβη, όμως σε αντικατάσταση της προβλεπόμενης ημερομηνίας που ήταν το προηγούμενο σαββατοκύριακο, καθώς τότε το παιδί ήταν άρρωστο και δεν μπορούσε να το δει. Το γεγονός όμως αυτό εκνεύρισε την τραγουδίστρια, η οποία και προχώρησε στην υποβολή της μήνυσης.

Ο Παναγιώτης Βασιλειάδης, που αρχικά δεν γνώριζε το περιεχόμενο της μήνυσης που κατέθεσε η Ελλη Κοκκίνου, απέστειλε επιστολή στα ΜΜΕ, στην οποία ανέφερε: «Tο μόνο που επισημαίνω είναι ότι η μήνυση της κας Κοκκίνου διέρρευσε μέσα σε λίγες ώρες, ενώ όλες όσες έχω υποβάλλει εγώ εναντίον της δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας», ανέφερε χαρακτηριστικά στην επιστολή, προσθέτοντας ότι και εκείνος θεωρεί πως η πρώην σύζυγός του δεν έχει τηρήσει τις δικαστικές αποφάσεις σχετικά με την επιμέλεια του πα��διού τους.

Όταν πληροφορήθηκε όμως το περιεχόμενο, ανέφερε: «Το παιδί πρέπει να μεγαλώνει με την μητέρα του και να έχει το πρότυπο του πατέρα του. Όχι μόνο με την γιαγιά του». Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο ίδιος εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να ζητήσει εκείνος την επιμέλεια του παιδιού τους. Από την πλευρά της η ερμηνεύτρια προτίμησε να μην κάνει κάποιο σχόλιο. «Αρχή μου είναι να μην σχολιάζω τίποτα. Αυτή την θέση θα συνεχίσω να υποστηρίζω», ήταν τα μοναδικά της λόγια.

Πηγή: Espresso

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top