Μενεγάκη: Έκανε την ίδια πόζα με το εξώφυλλο του Down Town του 2000!

Η παρουσιάστρια απόλαυσε μία μακαρονάδα και ανέβασε τη φωτογραφία

Δείτε το teaser trailer της νέας εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στο Mega

Φαίνεται ότι όλα κυλάνε ρολόι στη ζωή της Ελένης Μενεγάκη αφού και η πολυαναμενόμενη επιστροφή της στην τηλεόραση ετοιμάζεται σιγά σιγά, ενώ έχει την πολυτέλεια να απολαμβάνει τις διακοπές της στο αγαπημένο της νησί, την Άνδρο

Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει με την κούκλα κόρη της, Βαλέρια, στη Μήλο

Η «βασίλισσα» της TV ενημερώνει καθημερινά το ιδιαίτερα δημοφιλές προφίλ της στο Instagram, όπου μοιράζεται με τους followers της διάφορα ενσταντανέ από τη ζωή της.

Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη είναι... μακαρονού και δεν το κρύβει! /Φωτογραφία Instagram

Το απόγευμα της Πέμπτης πόσταρε μια φωτογραφία, όπου κοιτάζοντας την κάμερα με ένα… παιχνιδιάρικο χαμόγελο μας έδειξε το λαχταριστό φαγητό που απόλαυσε.

Ελένη Μενεγάκη: Αυτοί θα είναι οι συνεργάτες της στη νέα εκπομπή στο Mega

Συγκεκριμένα, έφαγε μια λαχταριστή μακαρονάδα με κόκκινη σάλτσα και καυτερή πιπερίτσα.

«Μμμμμ … απολαυστική μακαρονάδα με κόκκινη σάλτσα και καυτερή πιπερίτσα ! #eleni», αποκάλυψε στη λεζάντα η Ελένη Μενεγάκη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elenimenegaki

Η συγκεκριμένη φωτογραφία μας θύμισε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά της εξώφυλλα που είχε κάνει για το περιοδικό Down Town.

Ήταν Ιούνιος του 2000 και η Ελένη Μενεγάκη με καλοκαιρινό outfit πόζαρε μπροστά από ένα πιάτο μουσακά. Η λεζάντα που συνόδευε το εξώφυλλο ήταν «Ελενη Μενεγάκη Δεν είμαι προϊόν. Είμαι κάτι σαν …επένδυση».

Μάλιστα η συγκεκριμένη φωτογράφιση είχε κάνει τόσο μεγάλο πάταγο που ένα σουβλατζίδικο στη Βουλγαρία αποφάσισε να τη χρησιμοποιήσει για να διαφημίσει το ξακουστό ντονέρ του. Φυσικά αυτό είναι κάτι που η παρουσιάστρια δε γνώριζε ενώ ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, που είχε ανακαλύψει τότε το σουβλατζίδικο, υποστήριζε πως δε γνωρίζει την Ελένη Μενεγάκη και πως βρήκε την φωτογραφία στο διαδίκτυο.

Μενεγάκη εξώφυλλο Down Town



 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top