Bill Gates: Πρώην αεροσυνοδός το τρίτο πρόσωπο στον γάμο του

Η 36χρονη εργάζεται ως διερμηνέας στο Ίδρυμα του Gates

Δείτε βίντεο από την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού ενός από τους πιο πλούσιους ανθρώπους του πλανήτη του Bill Gates από τη σύζυγό του Melinda, πριν από λίγα 24ωρα

Όπως έγινε γνωστό το ζευγάρι αποφάσισε μετά από 27 χρόνια γάμου να τραβήξει χωριστούς δρόμους, υποστηρίζοντας ότι «δεν μπορούν πλέον να εξελιχθούν ως ζευγάρι», ωστόσο οι φήμες θέλουν «τρίτο πρόσωπο» να μπαίνει ανάμεσά τους.

Ζε «Σίλι» Γουάνγκ Μπιλ Γκέιτς

Η Ζε «Σίλι» Γουάνγκ φημολογείται ως το τρίτο πρόσωπο στον γάμο του Bill Gates

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», η οποία επικαλείται κινεζικά social media, η 36χρονη πρώην αεροσυνοδός Ζε «Σίλι» Γουάνγκ, που εργάζεται ως διερμηνέας στο Ίδρυμα του Gates, είναι αυτή που ευθύνεται για τον χωρισμό.

Μπιλ Γκέιτς: Διαζύγιο μετά από 27 χρόνια γάμου

Παρότι η γυναίκα φέρεται να είχε σχέση με τον δισεκατομμυριούχο, αποτελώντας το τρίτο πρόσωπο στον γάμο του, η ίδια αρνείται τα δημοσιεύματα και χαρακτηρίζει τις φήμες ψευδείς. Πολλοί φίλοι της τη στηρίζουν, λέγοντας ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει κι ότι δεν μπορούν καν να φανταστούν πως προέκυψε αυτή η φήμη.

«Αρχικά πίστευα ότι η φήμη θα διαλυόταν, καθώς προέρχεται από αβάσιμες πηγές, αλλά δεν περίμενα να ακολουθήσει αυτή η τρέλα. Σας ευχαριστώ για την ανησυχία σας τις τελευταίες 24 ώρες μέσω προσωπικών μηνυμάτων αλλά και τους φίλους που με βοήθησαν να διαλύσω τις φήμες αυτές», έγραψε χαρακτηριστικά στο Weibo, το αντίστοιχο κινεζικό Twitter.

Ζε «Σίλι» Γουάνγκ

Η Ζε σε πτήση της Delta Airlines

Ποια είναι η Ζε «Σίλι» Γουάνγκ

Ζει στο Σιάτλ και είναι μεταφράστρια που έχει εργαστεί για το Yale School of Management και το Harvard Business School, καθώς και για το Ίδρυμα των Γκέιτς. Έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Brigham Young, οικονομικά. Μιλάει άπταιστα κινεζικά, καντονέζικα και αγγλικά κι έχει επίσης σπουδές στη διερμηνεία συνεδρίων στο Ινστιτούτο Διεθνών Σπουδών Monterey.

Έχει εργαστεί ως αεροσυνοδός για την Delta Airlines. Μάλιστα, πριν από την πανδημία του κορωνοϊού, εργαζόταν σε πτήσεις μεταξύ των ΗΠΑ και της Σαγκάης. Όπως αναφέρει η «Daily Mail» η 36χρονη είχε εκπαιδευτεί να πιλοτάρει αεροπλάνα και μάλιστα κατάφερε να πάρει το δίπλωμά της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top