Αρναούτογλου: «θέλω πολύ να κάνω ένα παιδάκι»

Ποια είναι η ιδανική γυναίκα για τον Γρηγόρη;

Αρναούτογλου: «θέλω πολύ να κάνω ένα παιδάκι»
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλει πολύ να γίνει πατέρας και δεν το κρύβει: «Θέλω πολύ να κάνω ένα παιδάκι», δήλωσε αποκλειστικά στην κάμερα του Star.

Ποια είναι όμως η ιδανική γυναίκα με την οποία θα έκανε το μεγάλο βήμα; «Είναι αυτή που η χημεία και όλα τα πράγματα συνηγορούν στο να είσαι ευτυχισμένος, να σκέφτεσαι αυτήν, αυτή να σκέφτεται εσένα, και το πρώτο μέλημα της να είναι είσαι καλά; χρειάζεσαι κάτι;»

Από τους τυχερούς που το έχει ζήσει αυτό, χωρίς να διευκρινίζει με ποια, δηλώνει αποφασισμένος να μην ξαναμιλήσει δημόσια για το κεφάλαιο Νάντια Μπουλέ: «Αποφάσισα να μην ξανασυζητήσω γιατί έχω πει αρκετά για το συγκεκριμένο ζήτημα, αλλά το να μιλάς όμορφα για έναν άνθρωπο που έζησες μαζί, είναι το λιγότερο που μπορείς να κάνεις».

Ωστόσο δεν αποκλείει κάποια στιγμή μελλοντικά να τον δούμε ξανά με την Νάντια: «Ποτέ στη ζωή σου δεν λες ποτέ για τίποτε. Από δουλειά να μου πεις, μέχρι συναισθηματικά, έχω μάθει στη ζωή μου ποτέ να μην λέω ποτέ».

Μάλιστα, αποκαλύπτει ότι κάποια στιγμή στη ζωή του έχει κάνει ψυχοθεραπεία: «Όταν η ψυχή σου νιώθεις ότι θέλει συζήτηση για να καταλάβεις κάποια πράγματα, πας στον ψυχολόγο».

Όσο για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα; σκέφτεται να ξεκινήσει μια εκπομπή ταξιδιωτικού περιεχομένου, αφού όπως λέει «όλη ιστορία για μένα με το πρωινό, έχει τελειώσει».

Δείτε στο βίντεο τις αποκλειστικές δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο Star…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top