Σαμπάνιες και... ντίσκο μουσική στο βραδινό γαμήλιο πάρτι

Πρίγκιπας Κάρολος: «είμαστε τυχεροί που την έχουμε»

Σαμπάνιες και... ντίσκο μουσική στο βραδινό γαμήλιο πάρτι

Ως την κόρη που δεν είχε μέχρι χθες περιέγραψε την Katherine Middleton o πρίγκιπας Κάρολος! «Είμαστε τυχεροί που την έχουμε», είπε μεταξύ άλλων σε μια συγκινητική ομιλία του, κατά την διάρκεια δεξίωσης και χορού που παρέθεσε στο Μπάκιγχαμ το βράδυ της Παρασκευής.

Ενώπιον 300 εκλεκτών καλεσμένων, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου δεν έκρυψε την συγκίνησή του, ενώ δεν έχασε το κέφι του και... αστειεύτηκε με την φαλάκρα του και την φαλάκρα του γιού του, λέγοντας ότι μοιάζουν!

Η Catherine εμφανίστηκε ξανά απαστράπτουσα, με ανγκορά μπολερό, λευκό στράπλες σατέν φόρεμα της Sarah Burton του οίκου Alexander McQueen και με διαμαντένια ζώνη στην μέση, ενώ ο William προτίμησε το all time classic ασπρόμαυρο κουστούμι με μαύρο παπιγιόν και λευκό μαντιλάκι στο πέτο, όμοιο με του πατέρα του.

Στο βραδινό πάρτι παραβρέθηκαν οι στενοί συγγενείς και φίλοι των νεόνυμφων και ο χορός κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως το πρωτόκολλο πήγε... περίπατο για λίγο, αφού στην αίθουσα του Μπάκιγχαμ ακούστηκε και μουσική ντίσκο!

Προπόσεις προς τιμήν των νιόπαντρων έκαναν ο κουμπάρος, πρίγκιπας Harry και ο μπαμπάς της νύφης, που αμφότεροι δεν έκρυψαν την χαρά και την συγκίνησή τους.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, που νωρίτερα παρέθεσε δεξίωση με gourmetκαναπεδάκια και εκλεκτή σαμπάνια, είχε ήδη αναχωρήσει για weekend κάπου στην Αγγλία.

Το ζευγάρι πέρασε την πρώτη νύχτα του γάμου σε ένα από τα υπνοδωμάτια του παλατιού, ενώ άγνωστες παραμένουν ακόμα οι λεπτομέρειες για το ταξίδι του μέλιτος!

Δείτε πλάνα από το βραδινό πάρτι στο Μπάκιγχαμ!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top