William σε Kate: «είσαι εκθαμβωτική μωρό μου!»

Τα λόγια που αντάλλαξαν ψιθυριστά κατά την τελετή

William σε Kate: «είσαι εκθαμβωτική μωρό μου!»

Λεπτό δεν έκρυψαν τον έρωτα και την χαρά τους ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton, που αντήλλαξαν λόγια αγάπης ψιθυριστά, λίγο πριν αρχίσει η γαμήλια τελετή. «Είσαι εκθαμβωτική μωρό μου», είπε ο γαμπρός μόλις η νύφη έφτασε στο πλευρό του!

Την ώρα που η Kate περπατούσε στο κόκκινο χαλί του αβαείου, ο αδερφός και κουμπάρος, πρίγκιπας Harry, γύρισε και είπε χαμογελαστά στον William: «είναι εδώ, έφτασε»...

Ασυγκράτητος ο William, χαμογέλασε στην αγαπημένη του και την «έλουσε» με κομπλιμέντα για το Alexander McQueen νυφικό της: «είναι φανταστικό! Είσαι πολύ όμορφη», της είπε ψιθυριστά, κάνοντας την καλή του να χαμογελάσει ακόμα πιο πολύ.

Την στιγμή που οι νεόνυμφοι ανέβαιναν στην άμαξα, ήταν η σειρά της Kate να αποκαλύψει τα αισθήματά της. «Είμαι τόσο χαρούμενη», φάνηκε να λέει στον σύζυγό της, ενώ το πλήθος τους επευφημούσε!

Πλακατζής, πάντως, αποδείχτηκε ο Harry, που αστειεύτηκε με τον πεθερό του αδερφού του. «Έχουμε μια μικρή οικογενειακή υπόθεση εδώ», είπε χαριτολογώντας στον πατέρα της Kate, μόλις εκείνος παρέδωσε την νύφη στον William!

Δείτε το κομπλιμέντο του William στην Kate!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top