Δεν αντέγραψε την Diana, αλλά την... Grace Kelly

Όλο το παρασκήνιο για το νυφικό της... Catherine

Δεν αντέγραψε την Diana, αλλά την... Grace Kelly

Από την ημέρα που ανακοινώθηκαν οι αρραβώνες του William, όλοι περίμεναν να δουν πώς θα εμφανισθεί η Kate την ημέρα που θα παντρευτεί τον αγαπημένο της και θα ζήσει το δικό της παραμύθι.

Κατά κοινή αποδοχή το νυφικό που σχεδίασε για την Kate η Sarah Burton του Οίκου Alexander Mc Queen ήταν εμπνευσμένο 100% από αυτό της Grace Kelly, όταν εκείνη παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Rainier τον τρίτο, το 1956.

Η 2.5 μέτρων ουρά, το πέπλο που έφθανε μέχρι την μέση, ακόμη και η ανθοδέσμη που κρατούσε η Kate, ήταν σχεδόν πανομοιότυπα με αυτό της αείμνηστης ηθοποιού. Αυτά ήταν τα κυριότερα σημεία. Γιατί μια πολύ πιο προσεκτική ανάλυση της εμφάνισης μαρτυρά ότι τίποτα δεν ήταν τυχαίο.

Κάθε λεπτομέρεια της εμφάνισης της Catherine παρέπεμπε στην εμφάνιση της Grace Kelly και του πρίγκιπα των Μονεγάσκων. Τα δαντελένια μανίκια, το σχέδιο της διαμαντένιας τιάρας του Οίκου Cartier, τα μικρά σκουλαρίκια και τα χαρακτηριστικά του μακιγιάζ, είναι κάποια στοιχεία ακόμη που παραπέμπουν στην εμφάνιση της Kelly.

Τα εκατομμύρια φλας άστραψαν όταν έγιναν αντιληπτές οι λεπτομέρειες του κεντήματος του νυφικού, που ήταν πιο έντονες στο μπροστινό μέρος. Η ίδια μάλιστα, φρότνισε να καθίσει με τέτοιο τρόπο, ούτως ώστε το κέντημα να φαίνεται σε όλες τις φωτογραφίες.

Το μεγαλύτερο, κοινό τους, λένε οι περισσότεροι όμως, ήταν το γεγονός ότι και οι δύο κατάφεραν αυτό που ήθελαν. Και όπως φαίνεται από τις μεταδόσεις των Βρετανικών Μέσων Ενημέρωσης, το πρότυπο τελικά της Kate που πλέον είναι Catherine, δεν ήταν η Diana, αλλά η Grace Kelly. Γιατί και εκείνη ήταν στην κυριολεξία πρωταγωνίστρια του παραμυθιού της. Οπως και η Kate.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η εμφάνιση της Kate δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το ρούχο υπερπαραγωγή της Diana το 1981. Οπως και πολλά άλλα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top