Βρέχει στο Λονδίνο από τις 05:30 το πρωί

Το Star στον γάμο της χρονιάς

Βρέχει στο Λονδίνο από τις 05:30 το πρωί

Κλειστοί είναι από τις 05:30 το πρωί όλοι οι κεντρικοί δρόμοι του Λονδίνου και ιδίως εκείνοι από τους οποίους θα περάσει η αυτοκινητοπομπή με τον William και την Kate Middleton.

Στις 11 το πρωί, ώρα Αγγλίας, μία το μεσημέρι ώρα Ελλάδος τελείται στο Αββαείο του Westminster ο πολυαναμενόμενος γάμος του γιου του πρίγκιπα Καρόλου με την αγαπημένη του.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενη ανάρτησή μας, η Μετεωρολογική υπηρεσία της χώρας προέβλεπε βροχή για το Λονδίνο. Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής, βρέχει στο Λονδίνο, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η βρετανική βασιλική οικογένεια δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με αυτό, καθώς οι συγκεκριμένες καιρικές συνθήκες αποτελούν συνηθισμένο φαινόμενο για τους Βρετανούς. Εξάλλου, η βροχή στον γάμο, θεωρείται γούρι!

Όπως καταλάβατε, ούτε η βροχή θα πτοήσει τους Αγγλους, ούτε τίποτα…Ολες οι προετοιμασίες του γάμου έχουν προβλεφθεί κατάλληλα, ακόμη και στην περίπτωση που οι ουρανοί... ανοίξουν...

Το star.gr θα σας μεταδώσει λεπτό προς λεπτό την γαμήλια τελετή. Με τον συνεργάτη Χρήστο Ζαμπούνη και τις απεσταλμένες του καναλιού, Κατερίνα Παπακωστοπούλου από τα ανάκτορα του Buckingham και Νεφέλη Αγκυρίδου από το Αβαείο του Westminster, θα σας μεταφέρει μέσω του ζωντανού προγράμματος του καναλιού κάθε στιγμή της μεγάλης ημέρας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top