Το πακέτο της Δανδουλάκη στους άντρες της ζωής της

Ποιοί πέντε υπήρξαν σημαντικοί για την ηθοποιό;

Το πακέτο της Δανδουλάκη στους άντρες της ζωής της

Όχι σε έναν, όχι σε δύο, αλλά σε πέντε άντρες που -όπως είπε- ήταν οι πιο σημαντικοί που πέρασαν από τη ζωή της, έστειλε πακέτο η Κάτια Δανδουλάκη. «Αυτοί οι άντρες αποτελούν σταθμό στη ζωή μου. Τους έδωσα αγάπη ενώ παράλληλα πήρα» τόνισε η ηθοποιός στην εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Ο Αγγελος Αντωνόπουλος, ο Γρηγόρης Βαλτινός, ο Δάνης Κατρανίδης, ο Γιάννης Βούρος και ο Κώστας Σπυρόπουλος ήταν οι παραλήπτες του πακέτου, αφού όπως είπε η ηθοποιός πέρασε καλά και με τους πέντε.

«Μπορεί στην προσωπική μου ζωή να ήμουν μονογαμική, στην επαγγελματική μου όμως υπήρξα πολυγαμική. Κατα ένα όμως περίεργο τρόπο υπήρξα πιστή στην πολυγαμικότητα μου», διευκρίνησε η ίδια.

Και με τους πέντε η ηθοποιός πέρασε καλά. Με τον Άγγελο Αντωνόπουλο και το Γρηγόρη Βαλτινό διασκέδασε,έκλαψε και μοιράστηκε πράγματα στη σκηνή ενώ με τον Γιάννη Βούρο και το Δάνη Κατρανίδη έπαιζε κυνηγητό, με την έννοια ότι για καιρό τους κυνηγούσε να συνεργαστούν στο θέατρο. όμως τελικά μόνο με τον Δάνη Κατρανίδη το κατάφερε. Το πέμπτο πακέτο, το έλαβε ο Κώστας Σπυρόπουλος που σύμφωνα με την ηθοποιό είναι η νεότερη γενιά η οποία έχει απίστευτη όρεξη για δουλεια και ζωή.

Οι πέντε άντρες μπορεί να είναι διαφορετικοί μεταξύ τους ωστόσο έχουν ένα κοινό στοιχείο που έκανε την Κάτια να τους ξεχωρίσει «Είναι και οι πέντε τους πολύ δοτικοί. Δίνουν χώρο στη γυναίκα και τη σέβονται. Αυτό μου αρέσει», είπε η ηθοποιός.

Και οι πέντε..άντρες της Δανδουλάκη όμως, της ανταπέδωσαν τα καλά λόγια.Ο Γρηγόρης Βαλτινός επισήμανε πως εξαιτίας της Κάτιας έγινε πρωταγωνιστής ενώ οι άλλοι τέσσερις διευκρίνισαν πως η γνωστή ηθοποιός είναι άνθρωπος που αξίζει κάποιος να την αγαπάει.

Δείτε το γράμμα που έστειλε και στους πέντε από την εκπομπή «Πάμε πακέτο»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top