Αναχωρούν για Ντίσελντορφ το Σάββατο Λούκας και Stereo Mike

Χαμηλά στα στοιχήματα της Eurovision το «Watch My Dance»

Αναχωρούν για Ντίσελντορφ το Σάββατο Λούκας και Stereo Mike

Αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό αναχωρούν το Σάββατο για Ντίσελντορφ ο Λούκας Γιώρκας και ο Stereo Mike, καθώς το απόγευμα της Κυριακής θα κάνουν την πρώτη τους πρόβα στη σκηνή της Eurovision! Στο μεταξύ, η Ελλάδα παραμένει χαμηλά στα στοιχήματα, αν και φαίνεται πως περνά στον τελικό της 14ης Μαΐου.

«Ξέρουμε ότι υπάρχει ένα ρίσκο. Είναι ένα κομμάτι διαφορετικό από τις άλλες χρονιές, αλλά πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε», δήλωσε ο Stereo Mike, προσθέτοντας πως το ζεϊμπέκικο είναι παράξενο για τους ξένους αλλά το αγαπούν γιατί έχει ψυχή.

Η ελληνική αποστολή θα βρίσκεται στην Γερμανία από το Σάββατο. Με βάση το πρόγραμμα, η πρώτη πρόβα θα γίνει στις 16:40 της Κυριακής και θα ακολουθήσει η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου (όπως συμβαίνει με όλες τις συμμετοχές), ενώ η δεύτερη πρόβα θα γίνει το μεσημέρι της ερχόμενης Παρασκευής.

Το «Watch My Dance», που διαγωνίζεται στον α’ ημιτελικό της 10ης Μαΐου, θα κάνει την πρόβα τζενεράλε του στις 9 και 10 του Μάη.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το πρακτορείο στοιχημάτων oddschecker, που συγκεντρώνει στοιχεία από άλλα επιμέρους πρακτορεία, η Ελλάδα είναι στο «ποιός θα είναι ο νικητής του α’ ημιτελικού» και 23η στο «ποιός θα κερδίσει την φετινή Eurovision».

Φαβορί από τον δικό μας ημιτελικό θεωρείται το Αζερμπαϊτζάν, ενώ νικήτρια του φετινού διαγωνισμού θέλουν τα στοιχήματα την Γαλλία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top