Η τελευταία κοινή πόζα Ουίλιαμ - Κέιτ πριν παντρευτούν!

Φωτογραφήθηκαν από τον Mario Testino λίγο πριν τον γάμο

Η τελευταία κοινή πόζα Ουίλιαμ - Κέιτ πριν παντρευτούν!

Το τελευταίο τους πορτρέτο ως ελεύθεροι δημοσιοποίησαν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, που πόζαραν στον φακό του γνωστού Mario Testino! Η φωτογραφία κοσμεί το πρόγραμμα της τελετής και φέρει σημείωμα από τους μελλόνυμφους.

Το ζευγάρι φορά παρόμοια ρούχα (για την ακρίβεια λευκό πουκάμισο), ενώ έχει ενωμένα τα κεφάλια του και χαμογελά.

«Είμαστε και οι δύο τόσο ενθουσιασμένοι που μπορείτε να είστε παρόντες σε μία από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής μας», αναφέρουν μεταξύ άλλων στο μήνυμά τους ο πρίγκιπας και η καλή του.

Έχοντας την υπογραφή «William και Catherine», το μήνυμα συνεχίζεται με αναφορά στην αγάπη του κόσμου: «η στοργή που μας δείχνουν τόσοι πολλοί άνθρωποι από την ημέρα του αρραβώνα μας, μας έχει αγγίξει βαθιά. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πάντες για την καλοσύνη τους».

Το star.gr θα σας μεταδώσει λεπτό προς λεπτό την γαμήλια τελετή. Με τον συνεργάτη Χρήστο Ζαμπούνη και τις απεσταλμένες του καναλιού, Κατερίνα Παπακωστοπούλου από τα ανάκτορα του Buckingham και Νεφέλη Αγκυρίδου από το Αβαείο του Westminster, θα σας μεταφέρει μέσω του ζωντανού προγράμματος του καναλιού κάθε στιγμή της μεγάλης ημέρας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top