To σκληρό προγαμιαίο συμβόλαιο της Kate Middleton!

Δείτε τι υπέγραψε προκειμένου να γίνει πριγκίπισσα

To σκληρό προγαμιαίο συμβόλαιο της Kate Middleton!
Για να γίνεις πριγκίπισσα θέλει και... «θυσίες»! Η Kate Middleton πάντως, μια χαρά τα καταφέρνει μέχρι στιγμής και δεν φαίνεται να πτοείται από τους σκληρούς όρους του προγαμιαίου συμβολαίου που υποχρεώθηκε να υπογράψει.

Αν και η ίδια απαγορεύεται να κάνει την παραμικρή αναφορά,οι όροι διέρρευσαν και είναι οι εξής:

  • Σε περίπτωση που οι δυο τους χωρίσουν αλλά έχουν αποκτήσει απογόνους, τα παιδιά θα μένουν στο παλάτι μαζί με τον πρίγκιπα William.Η Kate, παραιτείται από την διεκδίκηση της κηδεμονίας. Το μόνο που έχει διασφαλίσει είναι να τα βλέπει όποτε επιθυμεί. Αλλά σε όλες τις επίσημες αργίες και γιορτές, καθώς και σε περιόδους διακοπών, θα βρίσκονται μαζί με τον πατέρα τους.
  • Μόλις η βασίλισσα Ελισάβετ φύγει από τη ζωή, αυτόματα ο πρίγκιπας William κληρονομεί το ποσό τιων 327 εκατομμυρίων ευρώ.
  • Σε περίπτωση διαζυγίου, για την Kate Middleton εξασφαλίζεται ένας γενναίος μηνιαίος μισθός.Και τίποτε παραπάνω.
  • Επίσης,αν χωρίσει με τον William, δεν θα έχει τη δυνατότητα να κατοικεί σε βασιλικό οίκημα, θα της αφαιρεθεί ο τίτλος και η τιάρα (αν αποφασίσει να τη βάλει).
  • Σε περίπτωση που αποκαλύψει κάποιον από τους όρους, θα της διεκδικηθεί σημαντική χρηματική αποζημίωση.

Παράλληλα με τους όρους του συμβολαίου, το γύρο του κόσμου κάνουν και οι όρκοι αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης που θα ανταλλάξουν μεταξύ τους ο Πρίγκιπας William και η Kate Middleton.

Οι όρκοι τους,διακρίνονται αποσπασματικά σε φωτογραφία στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου της Kate Middleton και παρόλου που μερικές από τις λέξεις είναι κρυμμένες, μερικά αποσπάσματα, φαίνο��ται καθαρά: «με τόση αγάπη, μέσα στις καρδιές μας», θα πουν τη μεγάλη μέρα ο ένας στον άλλον.

Δείτε στο video το ρεπορτάζ όπως μεταδόθηκε από την εκπομπή «Super Star»...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top