Λιάγκας: γκρινιάζει πιο πολύ και από το μωρό!

Όλο παράπονα ήταν ΠΑΛΙ σήμερα

Λιάγκας: γκρινιάζει πιο πολύ και από το μωρό!
Δεν χάνει ευκαιρία να γκρινιάξει ο Γιώργος Λιάγκας, που από τη μέρα που γέννησε η Φαίη και απουσιάζει από το πλατό της εκπομπής, δεν χάνει ευκαιρία να κάνει παράπονα!

Έτσι και σήμερα, «την νύφη» την πλήρωσε ο Άκης Πετρετζίκης, τον οποίο «τσάκωσε» να στέλνει μηνύματα στη Φαίη! Και άρχισε τη γκρίνια:

«Να σου πω, κατά τη διάρκεια της εκπομπής ανταλλάσσετε μηνύματα με τη Φαίη; Το πήρα χαμπάρι χθες που πήγα σπίτι και είδα το κινητό της. Είδα τα μηνύματα της και είδα ότι της στέλνεις μηνύματα στη διάρκεια της εκπομπής», του λέει.

"Κάγκελο" ο Πετρετζίκης, με τον γκρινιάρη Λιάγκα να συνεχίζει απτόητος! «Εντάξει. Εμένα μου λείπει πιο πολύ απ΄όλους η Φαίη. Πήγα όμως το βράδυ σπίτι και αντιλήφθηκα ότι όλοι πίσω από την πλάτη μου, μα όλοι όσοι βγαίνουν στον αέρα αυτής της εκπομπής, στέλνουν μηνύματα στη Φαίη και της λένε “πόσο μας λείπεις. Πόσο δεν μπορούμε χωρίς εσένα”».

Και στο τέλος, έβγαλε και το συμπέρασμα: «Δηλαδή έμαθα αυτές τις μέρες ότι είμαι άσχημος (που θέλουν όλοι να μοιάσει το παιδί στη Φαίη),και ότι είμαι τόσο κακός που περνάτε τόσο άσχημα όλοι μαζί μου και στέλνετε μηνύματα στη Φαίη».

Χειρότερος από το μωρό ο μπαμπάς Λιάγκας, που αν συνεχίσει έτσι, η Φαίη θα έχει ΔΥΟ μωρά να νταντεύει!

Δείτε το αστείο απόσπασμα…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top