Θα κάνει τέταρτο παιδί η Ελένη;

Δείτε τί απαντά η ίδια on camera!

Θα κάνει τέταρτο παιδί η Ελένη;

Από εδώ το φέρνουν, από εκεί το πάνε, πάλι για το ενδεχόμενο να κάνει τέταρτο παιδί η Ελένη μίλησαν στον Καφέ.

Στην καθιερωμένη ιατρική στήλη της εκπομπής, η Ελένη είχε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνομιλία με τον παθολόγο που ήταν καλεσμένος το πρωί της Πέμπτης (28/04). «Σας παρακολουθώ και σας διαβάζω, ξέρετε. Ξέρω ότι έχετε τρία παιδάκια. Εγώ έχω τέσσερα και μάλιστα με την ίδια γυναίκα! Όταν σας είδα πρόσφατα μάλιστα, είπα καλά με έφτασε; Και μονολόγησα ότι πρέπει να με φτάσετε…» είπε ο γιατρός με τα… τέσσερα παιδιά από την ίδια γυναίκα στην Ελένη.

«Α τότε δεν θα σας φτάσω γιατρέ μου» του είπε με νόημα η Ελένη, γελώντας πονηρά. Εκείνη την στιγμή, οι περισσότεροι δεν κατάλαβαν εάν εννοούσε ότι δεν θα κάνει τέταρτο παιδί, ή ότι δεν θα κάνει τέταρτο παιδί με τον ίδιο άνδρα, αλλά με… άλλον. Το πιο πιθανό πάντως είναι να εννοούσε μάλλον το δεύτερο, καθώς λίγη ώρα πριν είχε εκφράσει για μια ακόμη φορά την αδυναμία της στα νεογέννητα, όπως έχει κάνει πολλές φορές το τελευταίο διάστημα μέσα από την εκπομπή της.

Αφορμή στάθηκε το δημοσίευμα περιοδικού, το οποίο αναφέρεται στον γιο της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. Τίτλος του άρθρου είναι «Ο μικρός μοιάζει και τους δύο. Ο πολύωρος τοκετός, τα δάκρυα χαράς και οι πρώτες ημέρες με το μωρό στο σπίτι». Αφού η Ελένη το διάβασε, έμεινε «καρφωμένη» στην φωτογραφία της Φαίης.

«Πραγματικά, δεν έχω λόγια για να περιγράψω πόσο την σκέφτομαι και πόσο το ζηλεύω αυτό που ζει η Φαίη… δεν μπορώ να το περιγράψω με τίποτα. Οσες φορές και να το ζήσεις, είναι το ίδιο μαγικό όπως την πρώτη φορά», είπε η Ελένη συνεχίζοντας να κοιτάζει την εικόνα της Φαίης.

«Αυτάααα…»

Δεν μιλούσε κανείς από τους υπόλοιπους, αλλά η Ελένη ήταν φανερό πώς όλο και κάτι περίμενε να ακούσει. «Να τους ζήσει το μωράκι τους…» είπε ο Αρης Καβατζίκης και η Ελένη πήρε την καλύτερη αφορμή για να ευχηθεί στο ζευγάρι για μια ακόμη φορά. «Να τους ζήσει, βέβαια να τους ζήσει…»,τόνισε με νόημα, ενώ τα αχ και τα βαχ «πήγαιναν κι ερχόντουσαν».

Η Ελένη αναστέναξε και πήγε με βαριά καρδιά στα υπόλοιπα θέματα του περιοδικού.

Ότι την ζηλεύει την Φαίη για αυτό τ�� λόγο και με κάθε καλή πρόθεση που η σύζυγος του Γιώργου Λιάγκα έγινε μαμά είναι γεγονός. Τώρα, τι κρύβουν αυτές οι δηλώσεις… τύπου «τι ωραία που έχει στην αγκαλιά της νεογέννητο», θα φανεί. Λέτε να μας επιφυλάσσει καμία έκπληξη η Ελένη; Λέτε να θέλει να ξαναζήσει το θαύμα της μητρότητας; Αυτό κι αν είναι είδηση.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα από τον Καφέ με την Ελένη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top