Αποκλειστικό: η επιστολή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στον Ουίλιαμ

Τι λέει στην κάμερα του Star για τον βαφτισιμιό του;

Αποκλειστικό: η επιστολή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στον Ουίλιαμ

Επιστολή στο βαφτισιμιό του, Ουίλιαμ για το γάμο του έστειλε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, όπως αποκάλυψε ο ίδιος αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Στην επιστολή του έγραφα να είναι συγκεντρωμένος στο πιλοτάρισμα καθώς από αυτόν κρίνονται οι ζωές πολλών ανθρώπων. Επειδή ξέρω πως είναι ερωτευμένος πάρα πολύ με την Κέιτ του είπα να μην τη σκέφτεται όταν δουλεύει» τόνισε ο Κωνσταντίνος.

Ο Κωνσταντίνος ανέφερε στο star πως ο βαφτισιμιός του, είναι ένα παιδί με φιλότιμο και ήθος, «κάτι που φαίνεται και από το επάγγελμα που έχει επιλέξει», όπως επεσήμανε.

Και για την Κέιτ όμως είπε καλά λόγια ο τέως βασιλιάς. Μάλιστα δήλωσε σίγουρος πως η Νταιάνα θα την ενέκρινε για το γιο της αφού είναι πολύ συμπαθητική κοπέλα!

Το star.gr θα σας μεταδώσει λεπτό προς λεπτό την γαμήλια τελετή. Με τον συνεργάτη Χρήστο Ζαμπούνη και τις απεσταλμένες του καναλιού, Κατερίνα Παπακωστοπούλου από τα ανάκτορα του Buckingham και Νεφέλη Αγκυρίδου από το Αβαείο του Westminster, θα σας μεταφέρει μέσω του ζωντανού προγράμματος του καναλιού κάθε στιγμή της μεγάλης ημέρας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top