Απαγορεύεται στην Κέι�� Μίντλετον να παίζει Μονόπολη!

Τα δέκα «μη» για την μέλλουσα πριγκίπισσα

Η ώρα που η Κέιτ Μίντλετον θα γίνει πριγκίπισσα πλησιάζει και ήδη η 29χρονη προετοιμάζεται για τον νέο της ρόλο στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Πρόκειται για μια ζωή δίχως ανεμελιά καθώς θα είναι υποχρεωμένη να τηρεί τις 10 εντολές των ανακτόρων.


Ποιες είναι αυτές;;;


1.ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΕΪΤ


Η Κέιτ τέλος. Κανείς δεν θα μπορεί πια να αποκαλεί με αυτό το όνομα την γυναίκα του πρίγκιπα. Θα είναι η Κάθριν που θα αποκτήσει τον επίσημο τίτλο της πριγκίπισσας ενώ θα μπορουν να την αποκαλούν και κυρία.


2.ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ


Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν ψηφίζουν αν και έχουν το δικαίωμα. Η θέση τους επιβάλλει πολιτική ουδετερότητα. Μετά το γάμο η Κέιτ Μιντλετον δεν θα μπορεί να ασκεί το εκλογικό της δικαίωμα.


3.ΜΗΝ ΠΟΛΙΤΕΥΘΕΙΣ


Η πριγκίπισσα Κάθριν δεν θα ψηφίζει αλλά και δεν θα μπορεί να πολιτευτεί.


4.ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΕΙΣ


Για περισσότερο από εννέα χρόνια η αγαπημένη του πρίγκιπα βρισκόταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος . Τώρα ειδικά θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική.


5. ΜΗΝ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΟΝΟΠΟΛΗ


Τέλος το αγαπημένο επιτραπέζιο, Μονόπολη για την πριγκίπισσα. Η βασιλική οικογένεια θεωρεί ότι είναι παιχνίδι που γίνεται πάθος, όπως ο τζόγος.


6.ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ


Ακόμα και το πνεύμα της θα πρέπει να τιθασεύσει η Κέιτ Μίντλετον. Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να προκαλέσει το δημόσιο αίσθημα με πολιτικές, κοινωνικές ακόμα και σεξουαλικές αναφορές.


7.ΜΗΝ ΓΕΥΤΕΙΣ ΟΣΤΡΑΚΟΕΙΔΗ


Η βασιλική οικογένεια δεν τρώει οστρακοειδή γιατί φοβάται τη δηλητηρίαση.


8.ΜΗΝ ΕΡΓΑΣΤΕΙΣ


Και φυσικά μια πριγκίπισσα απαγορεύεται να εργάζεται όπως μια κοινή θνητή.


9.ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ


Αν ο Ουίλιαμ γίνει βασιλιάς η σύζυγος του θα πρέπει να υπογράφει διάφορα κυβερνητικά έγγραφα στη θέση του. Έτσι δεν της επιτρέπεται να βάλει την υπογραφή τ��ς σε οτιδήποτε μπορεί να αντιγραφεί ή είναι πλαστό.


10.ΜΗΝ ΑΡΓΟΠΟΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΕΥΜΑ


Αν δεν θέλει να μένει νηστική θα πρέπει να τρώει γρήγορα, πριν τελειώσει το γεύμα ή το δείπνο της η βασίλισσα Ελισάβετ.


Το star.gr θα σας μεταδώσει λεπτό προς λεπτό την γαμήλια τελετή. Με τον συνεργάτη Χρήστο Ζαμπούνη και τις απεσταλμένες του καναλιού, Κατερίνα Παπακωστοπούλου και Νεφέλη Αγκυρίδου, θα σας μεταφέρει μέσω του ζωντανού προγράμματος του Star κάθε στιγμή της μεγάλης ημέρας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top